ATP
Κύργιος και Τσιτσιπάς σχολίασαν το... ύποπτο διπλό τους

 
Κύργιος και Τσιτσιπάς σχολίασαν το... ύποπτο διπλό τους
© Citi Open
tn team Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 - 19:13

Οι διοργανωτές του Diriyah Tennis Cup έκαναν μια περίεργη αλλαγή της τελευταίας στιγμής, φροντίζοντας ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Νικ Κύργιος να παίξουν μαζί στο διπλό απόψε και να κάνουν πιο ενδιαφέρον το τουρνουά. Οι δυο παίκτες έκαναν αμφότεροι tweets πριν την πολυαναμενόμενη συνεργασία τους.

Με ένα "μαγείρεμα" της τελευταίας στιγμής, η κλήρωση για το διπλό δεύτερης ευκαιρίας στο Diriyah Tennis Cup άλλαξε και ξαφνικά ο Κύργιος βρέθηκε συμπαίκτης με τον Τσιτσιπά, στον αποψινό ημιτελικό.

Οι δυο τους θα αντιμετωπίσουν τους Hubert Hurkacz και Dominic Stricker γύρω στις 21:00 ώρα Ελλάδας και πολλοί περιμένουν να δουν πως θα πάει αυτό, λίγους μήνες μετά τον επεισοδιακό αγώνα που είχαν στο Wimbledon και τα λόγια που αντάλλαξαν πριν και μετά απ' αυτόν.

Αμφότεροι πάντως σχολίασαν το γεγονός πως θα παίξουν μαζί σήμερα. Πρώτος ο Κύργιος, που απλά ανέφερε ότι θα παίξει με τον Τσιτσιπά, κρατώντας το στόμα του κλειστό με ένα σχετικό emoji. Ο Στέφανος στη συνέχεια μοιράστηκε το tweet του Κύργιου, γράφοντας αινιγματικά: "Ποιος να το περίμενε!"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots