ATP
Djokovic: Διπλασιάζει τις δωρεές για το Odzaci (vid)

 
Djokovic: Διπλασιάζει τις δωρεές για το Odzaci (vid)
tn team Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 - 12:47

O Novak Djokovic και η σύζυγός του, Jelena, ανακοίνωσαν πως θα διπλασιάσουν τις δωρεές που γίνονται αυτή την περίοδο στο φιλανθρωπικό τους ίδρυμα, για το νέο πρότζεκτ του, στο οποίο θα συμμετέχουν περίπου 100 μικρά παιδιά από το Odzaci της Σερβίας.

Πριν από μερικές εβδομάδες, το Novak Djokovic Foundation ξεκίνησε έναν έρανο για να συγκεντρωθούν χρήματα και να μπορέσει να εφοδιάσει τέσσερις αίθουσες διδασκαλίας στο Odzaci της Σερβίας, όπου υπάρχει μια μεγάλη λίστα αναμονής για τα παιδιά, με περίπου 100 ονόματα.

Αυτό σημαίνει πως 100 παιδιά περίπου θα επωφεληθούν από τη νέα πρωτοβουλία του ιδρύματος, που είναι κοντά στο να πετύχει το σκοπό του και τα πηγαίνει πολύ καλά, όπως ανακοίνωσαν μέσα από ένα βίντεο που μοιράστηκαν στα social media ο Novak και η Jelena Djokovic.

"Από ευγνωμοσύνη, αλλά και εμπνευσμένοι από τη στήριξή σας, η Jelena και εγώ αποφασίσαμε να διπλασιάσουμε το ποσό που συγκεντρώθηκε αυτή τη χρονιά. Ας κάνουμε αυτά τα μικρά βήματα, που θα δημιουργήσουν ένα λαμπρό μέλλον για όλα τα παιδιά", είπε ο Djokovic, ο οποίος ξεκίνησε το ίδρυμά του το 2007, με στόχο να έχει κάθε παιδί στη Σερβία πρόσβαση στην προσχολική εκπαίδευση.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Novak Djokovic (@djokernole)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots