ATP
Zverev: "Χαρούμενος με το που βρίσκομαι, θέλω δουλειά ακόμα"

 
Zverev: "Χαρούμενος με το που βρίσκομαι, θέλω δουλειά ακόμα"
© e|motion group/Thorsten Baering
tn team Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 - 21:45

Με θετικές εντυπώσεις αποχωρεί από το Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας ο Alexander Zverev, ο οποίος έπαιξε για πρώτη φορά σε αγώνες μετά το Roland Garros και τον σοβαρό τραυματισμό του στον αστράγαλο.

Ο Zverev είχε τη δυνατότητα να παίξει σε δυο αγώνες στο Diriyah Tennis Cup, κερδίζοντας τον Dominic Thiem στον 1ο γύρο και χάνοντας στα προημιτελικά από τον Daniil Medvedev. Όπως είπε, αφήνει το Ριάντ με θετικές εντυπώσεις, μένοντας ευχαριστημένος από τη συνολική του εικόνα, αν και την ίδια στιγμή φάνηκε και πως χρειάζεται δουλειά ακόμα, για να επιστρέψει στα καλύτερά του.

"Είμαι χαρούμενος που έπαιξα σ' αυτούς τους δυο αγώνες, είμαι χαρούμενος που είμαι σε θέση να αγωνιστώ στο επίπεδο που έπαιξα απέναντι στον Daniil. Στο 1ο σετ δεν ήμουν καλός, αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο. Είμαι χαρούμενος και με το τένις μου και με την κίνησή μου στο 2ο σετ. Δείχνει πως είμαι στον σωστό δρόμο. Ξέρω πως έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου", είπε ο Zverev.

Για την πρώτη του επίσκεψη στη Σαουδική Αραβία, ο Zverev είπε: "Είναι μια χώρα με μεγάλη ιστορία και με πολλά αξιοθέατα. Ό,τι είδα μέχρι τώρα ήταν όμορφο και ιδιαίτερο. Συνολικά ήταν μια ωραία εμπειρία, πολύ θετική για μένα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, μου έδειξε που βρίσκομαι, μου έδειξε πως το πόδι μου είναι σε καλή κατάσταση και πως είμαι αρκετά υγιής για να ανταγωνιστώ ξανά τους καλύτερους. Επίσης μου έδειξε και πως έχω πολλή δουλειά ακόμα μπροστά μου. Είμαι χαρούμενος όμως που προχωράω και ενθουσιασμένος για το τι έρχεται."

Τέλος, ο Γερμανός έκανε ένα σχόλιο και για τον κόσμο στο Ριάντ: "Νομίζω το διασκέδασαν, γιατί δεν βλέπουν τόσο συχνά κορυφαίους τενίστες από κοντά, οπότε ήταν ξεχωριστό γι' αυτούς. Ίσως στο μέλλον να υπάρξουν και άλλα τουρνουά εδώ και ο κόσμος να έχει περισσότερες επιλογές. Ήταν ενθουσιασμένοι και πέρασαν καλά, που είναι το πιο σημαντικό πράγμα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots