ATP
Πήρε τη ρεβάνς από τον Norrie ο Τσιτσιπάς (vid)

 
Πήρε τη ρεβάνς από τον Norrie ο Τσιτσιπάς (vid)
tennisnews team Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 - 15:36

Στον εναρκτήριο αγώνα του τουρνουά επίδειξης Mubadala World Tennis Championship, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση παίρνοντας, μετά από μια εβδομάδα, την άτυπη ρεβάνς από τον Cameron Norrie.

Λίγες μέρες μετά την ήττα του από τον Norrie στο τουρνουά επίδειξης Diriyah Tennis Cup, o Τσιτσιπάς ήταν πολύ καλός στη πρεμιέρα του στο Άμπου Ντάμπι, παίζοντας πολύ καλό τένις, κυρίως στο 1ο σετ. 

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τον Στέφανο να επικρατεί του Βρετανού τενίστα με 6-1, 6-4.

Αυτός ήταν ο 1ος προημιτελικός της διοργάνωσης, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει και ο 2ος, μια μάχη μεταξύ των, Borna Coric και Andrey Rublev.

Ο Στέφανος αύριο - στον ημιτελικό - θα αντιμετωπίσει το No.3 της παγκόσμιας κατάταξης Casper Ruud. Ο νικητής από τη μονομαχία Coric-Rublev θα βρεθεί απέναντι στο Νο.1 του κόσμου Carlos Alcaraz.

Να θυμίσουμε πως ο Έλληνας πρωταθλητής συμμετέχει για 2η φορά στη καριέρα του στο συγκεκριμένο τουρνουά επίδειξης. Η 1η φορά ήταν το 2019 όταν και έφτασε στον τελικό γνωρίζοντας την ήττα από τον Rafael Nadal. Την ίδια χρονιά είχε κερδίσει στα ημιτελικά τον Novak Djokovic.

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots