ATP
Evans: "Καλύτερος με διαφορά ο Novak, έχει σώμα 14χρονου!"

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © AELTC
tn team Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 - 15:41

Ο Daniel Evans θεωρεί πως ο Novak Djokovic παραμένει ο καλύτερος τενίστας στον κόσμο και μάλιστα με διαφορά από τους υπόλοιπους, ενώ αποκάλυψε πως πρόσφατα τον είδε στο γυμναστήριο και τον παρομοίασε με ένα αγόρι 14 ετών, σε σχέση με το πόσο ελαστικός παραμένει μέχρι σήμερα.

"Συνάντησα τον Novak στη Μαρβέγια και δούλευε στο γυμναστήριο. Του μίλησα λίγο και επίσης παρατηρούσα τον τρόπο που τεντωνόταν και το σώμα του είναι λες και είναι ένα αγόρι 14 ετών! Μόλις είχε πάρει την επιβεβαίωση ότι θα έπαιζε στην Αυστραλία και ήταν πολύ χαρούμενος με αυτό", είπε ο Evans, ο οποίος θεωρεί ότι ο Djokovic θα είναι το μεγάλο φαβορί στο Australian Open, με επόμενο τον Rafael Nadal.

"Όταν βλέπεις που βρίσκεται στην κατάταξη σε συνδυασμό με το πόσο λίγο τένις έπαιξε φέτος, συνειδητοποιείς πως αναμφίβολα θα ειναι το φαβορί στην Αυστραλία, με τον Nadal πιθανότατα να είναι το δεύτερο φαβορί. Πιστεύω πως ο Novak ακόμα είναι ο καλύτερος με διαφορά και το παιχνίδι του είναι πιο ολοκληρωμένο από ποτέ.

Ο Novak και ο Rafa βρίσκονται στα 35, αλλά το παιχνίδι έχει αλλάξει. Κοιτάξτε και τον Messi τι κάνει, ή τον Olivier Giroud. Ακόμα και ο Andy (Murray), τα πράγματα που κάνει με μεταλλικό ισχίο. Το να είσαι 35 δεν είναι κι άσχημο στις μέρες μας."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots