ATP
Η κλήρωση του Djokovic στην Αδελαΐδα

 
Η κλήρωση του Djokovic στην Αδελαΐδα
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2022 - 11:43

Έμαθε τον πρώτο του αντίπαλο στη μεγάλη επιστροφή του στην Αυστραλία ο Novak Djokovic, που θα συμμετέχει στο 250άρι της Αδελαΐδας μαζί με τους Daniil Medvedev, Felix Auger-Aliassime, Andrey Rublev, Holger Rune, Denis Shapovalov και Jannik Sinner.

Ο Djokovic θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του στο τουρνουά της Αδελαΐδας τον Γάλλο Constant Lestienne, θέλοντας να ξεκινήσει τη νέα σεζόν όπως έκλεισε την προηγούμενη, στην οποία είχε ένα πολύ εντυπωσιακό σερί στις indoor διοργανώσεις και κατέκτησε αήττητος το ATP Finals.

Αν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, ο Nole θα παίξει στον 2ο γύρο με έναν εκ των Quentin Halys και Jordan Thompson, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τον Denis Shapovalov.

Στα ημιτελικά ο Σέρβος διασταυρώνεται με τον Daniil Medvedev, που με τη σειρά του θα παίξει στον 1ο γύρο με τον Lorenzo Sonego, στον 2ο γύρο με έναν εκ των Miomir Kecmanovic και Chris O'Connell και στα προημιτελικά έχει πιθανό αντίπαλο τον Karen Khachanov.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό και πιθανοί αντίπαλοι των Djokovic και Medvedev μόνο στον τελικό, είναι οι Felix Auger-Aliassime και Andrey Rublev, Νο.2 και Νο.4 στο ταμπλό αντίστοιχα.

Ο Auger-Aliassime θα παίξει στην πρεμιέρα του με qualifier, ενώ στον 2ο γύρο διασταυρώνεται με τους Marcos Giron και Richard Gasquet και στα προημιτελικά με τον πρωταθλητή του Paris Masters, Holger Rune.

Ο Rublev θα αντιμετωπίσει τον Roberto Bautista Agut, σε ένα από τα δυνατότερα παιχνίδια του 1ου γύρου, ενώ στον 2ο γύρο διασταυρώνεται με τους Andy Murray και Sebastian Korda και στα προημιτελικά με τον Jannik Sinner.

O Sinner με τη σειρά του θα παίξει στον 1ο γύρο με τον Kyle Edmund, ενώ στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης του Θανάση Κοκκινάκη με τον Maxime Cressy.

Πιθανοί προημιτελικοί:

[1] Djokovic - Shapovalov [7]
[3] Medvedev - Khachanov [8]
[6] Sinner - Rublev [4]
[5] Rune - Auger Aliassime [2]

Αναλυτικά το ταμπλό της Αδελαΐδας

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots