ATP
Toni Nadal: "Δεν υπάρχει στο μυαλό του Rafa η λέξη απόσυρση"

 
Toni Nadal: "Δεν υπάρχει στο μυαλό του Rafa η λέξη απόσυρση"
© Cédric Lecocq/FFT
tn team Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2023 - 8:54

Ο Toni Nadal ξεκαθάρισε πως ο Rafa δεν έχει στο μυαλό του το τέλος της καριέρας του, θα συνεχίσει να δουλεύει για να επανέλθει στην καλύτερή του κατάσταση, ενώ θεωρεί πως θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει και το φετινό Roland Garros.

"Παραμένει σε καλή φόρμα και, αν είναι στην κατάλληλη κατάσταση, θα συνεχίσει. Προς το παρόν, αυτό που χρειάζεται είναι να ξεκουραστεί και να αναρρώσει για άλλες 3-4 εβδομάδες", είπε ο θείος και πρώην προπονητής του Rafa, στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων EFE.

Μετά τον 22ο Grand Slam τίτλο του Djokovic στην Αυστραλία, ο Σέρβος δείχνει πια να είναι το μεγάλο φαβορί, για να τερματίσει πρώτος και σε αυτή την "κούρσα", μεταξύ των Big 3. Ο Roger Federer φυσικά είναι εκτός, ενώ τους τελευταίους μήνες ο Nadal έχει δυσκολευτεί πολύ να βρει το τένις του, με τους συνεχόμενους τραυματισμούς. Παρόλα αυτά, ο Toni πιστεύει πως θα καταφέρει να επανέλθει μέχρι το Roland Garros και θα έχει πιθανότητες να βρεθεί ξανά μπροστά από τον Novak.

"Θα είναι δύσκολο, γιατί ο Djokovic δείχνει πιο φρέσκος. Θα έχει όμως μια ευκαιρία στο Roland Garros, οπότε θα το δούμε."

Όπως πάντως έχει πει και ο Rafa πολλές φορές, στο τέλος της ημέρας δεν έχει τόση σημασία για τον ίδιο αν θα είναι πρώτος ή δεύτερος στα Grand Slams: "Γνωρίζει πως ό,τι και αν συμβεί από δω και πέρα, η καριέρα του ήταν πολύ σπουδαία."

Κλείνοντας, ο Toni ξεκαθάρισε πως η λέξη "απόσυρση" δεν υπάρχει στο μυαλό του ανιψιού του: "Προς το παρόν, κάνει την προσπάθειά του να συνεχίσει, όπως κάνει εδώ και πολύ καιρό. Η λέξη 'απόσυρση', δεν είναι στο μυαλό του Rafa."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots