ATP
Την Τρίτη η πρεμιέρα Τσιτσιπά στο Ρότερνταμ

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © tennisnews.gr
tn team Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 - 17:20

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα πραγματοποιήσει το βράδυ της Τρίτης την πρεμιέρα του στο μονό του ABN AMRO Open στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Πρεμιέρες και για τους Daniil Medvedev, Alexander Zverev, Felix Auger-Aliassime και Hubert Hurkacz. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Το βράδυ της Τρίτης θα κάνει την πρεμιέρα του στο μονό της indoors διοργάνωσης του Ρότερνταμ ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στις 20:30 ώρα Ελλάδας τον Emil Ruusuvuori, Νο.52 στην παγκόσμια κατάταξη.

Θα είναι η 2η φορά που θα συναντηθούν οι δυο τους για επίσημο αγώνα στο tour, με τον Στέφανο να έχει κερδίσει την πρώτη, με το άνετο 6-2, 6-2, πέρσι στα ημιτελικά μιας άλλης indoor διοργάνωσης, στη Στοκχόλμη της Σουηδίας.

Η δράση στo Rotterdam Ahoy θα αρχίσει στις 12:00 το μεσημέρι, με την αναμέτρηση του Hubert Hurkacz απέναντι στον Roberto Bautista Agut. Στις 14:00 ο Alexander Zverev θα αντιμετωπίσει τον Soon-woo Kwon, ενώ θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Felix Auger-Aliassime, απέναντι στον Lorenzo Sonego.

Στις 20:30 θα επανεκκινήσει η δράση με την αναμέτρηση του Τσιτσιπά, ενώ το πρόγραμμα της ημέρας θα ολοκληρωθεί με τη δύσκολη πρεμιέρα του Daniil Medvedev, ενάντια στον Alejandro Davidovich Fokina.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (14/02):

Centre Court:
12:00 Hubert Hurkacz [5] v. Roberto Bautista Agut COSMOTE SPORT 6HD
14:00 Soonwoo Kwon v. Alexander Zverev [8] COSMOTE SPORT 6HD
15:30 Lorenzo Sonego v. Felix Auger-Aliassime [3] COSMOTE SPORT 6HD
20:30 Stefanos Tsitsipas [1] v. Emil Ruusuvuori COSMOTE SPORT 6HD
22:00 Daniil Medvedev [6] v. Alejandro Davidovich Fokina COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots