ATP
Στο δρόμο του Τσιτσιπά ο Sinner (vids)

 
Στο δρόμο του Τσιτσιπά ο Sinner (vids)
tn team Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 - 14:16

O Jannik Sinner δεν είχε εύκολη αποστολή, αλλά την έφερε εις πέρας για να αποκλείσει τον Benjamin Bonzi και να βρεθεί στον δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά στο Ρότερνταμ, σε έναν επαναληπτικό της σπουδαίας μάχης τους στην Αυστραλία.

Λιγότερο από ένα μήνα πριν, Sinner και Τσιτσιπάς έδωσαν μια πολύ μεγάλη μάχη για τον 4ο γύρο του Australian Open, με τον Έλληνα πρωταθλητή να παίρνει τελικά τη νίκη στα 5 σετ.

Αύριο, θα αναμετρηθούν ξανά, αυτή τη φορά για τον 2ο γύρο του ABN AMRO Open στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, έναν επαναληπτικό που "επισφράγισε" σήμερα ο Ιταλός, χάρη στη νίκη του με 6-2, 3-6, 6-1 επί του Bonzi.

 

Δεν είχε εύκολη πρεμιέρα ο Sinner, ο οποίος μπορεί να έκανε ένα πολύ καλό 1o σετ, ωστόσο βρέθηκε πίσω με 1-4 στο 2ο. Είχε break point για το 3-4 και για το 4-5 αλλά δεν τα εκμεταλλεύτηκε ο Sinner, με τον Γάλλο να διατηρεί το πάνω χέρι και να κλείνει το σετ στο 9ο game με 6-3.

Η απάντηση του Ιταλού ήταν ένα γρήγορο break στο 3ο σετ, για το 3-0. Αφού επέστρεψε από το 15-40 στο 5ο game και έκανε το 4-1, ο Sinner έκανε και δεύτερο break στη συνέχεια για να αποτελειώσει τον Γάλλο, ολοκληρώνοντας στο 7ο game τη νίκη του, έπειτα από 2 ώρες και 4 λεπτά παιχνιδιού.

Το ματς του Sinner με τον Τσιτσιπά θα είναι αναμφίβολα ένα απ' αυτά που ξεχωρίζουν για τον 2ο γύρο του Ρότερνταμ και θα γίνει την Πέμπτη. Θα είναι η 7η συνάντηση των δυο παικτών, με τον Στέφανο να έχει το επιβλητικό ρεκόρ 5-1 νίκες, απέναντι στον Ιταλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots