ATP
Djokovic: "Σε λίγες ημέρες θα τα αποκαλύψω όλα"

 
Djokovic: "Σε λίγες ημέρες θα τα αποκαλύψω όλα"
© Tel Aviv Watergen Open
tn team Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 - 16:09

Ο Novak Djokovic ρωτήθηκε για τα στοιχεία τα οποία σκόπευε να διαρρεύσει για τον τραυματισμό του στην Αυστραλία και αποκάλυψε πως σε λίγες μέρες θα δώσει μια συνέντευξη τύπου και θα τα αποκαλύψει όλα.

Αμέσως μετά την κατάκτηση του 10ου τίτλου του στο Australian Open και 22ου Grand Slam, ο Djokovic είχε εξηγήσει πως ήταν το δυσκολότερο επίτευγμα ολόκληρης της καριέρας του δεδομένων των συνθηκών, πως δεν γνώριζε αν θα είναι σε θέση ακόμα και να αγωνιστεί μέχρι και λίγες μέρες πριν το τουρνουά και πως ο τραυματισμός του - που αμφισφητήθηκε από πολλούς - δεν ήταν μόνο αληθινός, αλλά και σοβαρός.

Είπε επίσης πως σκοπεύει να δημοσιεύσει και στοιχεία από τις εξετάσεις που έκανε στην Αυστραλία για να το αποδείξει, ωστόσο τις επόμενες εβδομάδες μετά τον τελικό του Australian Open, επέλεξε την ησυχία και να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για λίγο καιρό, στο Βελιγράδι.

Τις τελευταίες μέρες επέστρεψε στις προπονήσεις και προετοιμάζεται για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στο Ντουμπάι.

Ένας ρεπόρτερ από το σερβικό μέσο Sportal, τον περίμενε μετά τη χθεσινή του προπόνηση στο Novak Tennis Center και τον ρώτησε για το ζήτημα, με τον Σέρβο να μένει στο ότι θα τα μάθουμε όλα σύντομα: "Σε λίγες μέρες θα τα πω όλα. Προς το παρόν, δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τίποτα, λυπάμαι".

"Αποφάσισα να δώσω μια συνέντευξη τύπου. Θα απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις σας εκεί. Ήδη το έχω βάλει μπροστά με την ομάδα επικοινωνιολόγων μου και θα γίνει σύντομα", πρόσθεσε ο Σέρβος τενίστας.

Όπως αναφέρει πάντως το ίδιο δημοσιεύμα, ο Djokovic προπονήθηκε χωρίς καμία ενόχληση ή επίδεσμο στο πόδι του, δείχνοντας να έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό. Μαζί του ήταν ο Viktor Troicki, καλός του φίλος και αρχηγός της Σερβίας στο Davis Cup, o νέος του φυσιοθεραπευτής, Claudio Zimaglia, καθώς και ο γυμναστής του, Marco Panichi.

Θυμίζουμε πως στόχος του Nole είναι να αγωνιστεί στο Ντουμπάι και μετά να πάει στις Ηνωμένες Πολιτείες για τα δυο πρώτα Masters της σεζόν, αφού μπορεί να μην έχει αρθεί ακόμα η απαγόρευση για τους μη εμβολιασμένους ταξιδιώτες από την κυβέρνηση, αλλά έχει κάνει επίσημο αίτημα για να λάβει άδεια να ταξιδέψει και περιμένει την απάντηση των Αμερικανών.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots