ATP
Έσωσε 3 m.p. o Murray (vid)

 
Έσωσε 3 m.p. o Murray (vid)
© @qatartennis
tn team Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 - 21:47

O Andy Murray έσβησε 3 match points και πήρε μια πολύ καλή νίκη επί του Lorenzo Sonego, στην πρεμιέρα του στην Ντόχα.

Μετά από ένα συναρπαστικό 3ο σετ και αναμέτρηση, ο Murray επικράτησε του Sonego με 4-6, 6-1, 7-6 (4) και πήρε μια πολύ δύσκολη πρόκριση για τους "16" του Qatar Open στην Ντόχα.

Ο Murray έμεινε από νωρίς πίσω με break και έχασε το 1ο σετ, αλλά στο 2ο σετ ήταν πολύ καλύτερος και έχασε μόνο ένα game.

Στο αποφασιστικό σετ κανείς από τους δυο δεν έκανε break, αλλά στο 10ο game ο Sonego είχε τη μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει το ματς, με τον Murray να επιστρέφει από το 4-5, 15-40 και να σβήνει 3 match points συνολικά, για να μείνει στο τουρνουά.

Και στο tie-break βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση ο Murray, που επέστρεψε από το 0-3 και κέρδισε 6 πόντους στη σειρά, για να δημιουργήσει τριπλό match point για τον ίδιο. Εκμεταλλεύτηκε τη 2η ευκαιρία του και ολοκλήρωσε την ανατροπή μετά από 2,5 ώρες παιχνιδιού.

Στον 2ο γύρο ο Murray θα αντιμετωπίσει τον Alexander Zverev, No.4 στο ταμπλό, στην πρεμιέρα του Γερμανού στο τουρνουά.

Στους "16" μπήκε και ο Alejandro Davidovich Fokina, Νο.7 στο ταμπλό, που κέρδισε τον Constant Lestienne με 6-4, 6-3.

Ο Liam Broady κέρδισε τον Oleksii Krutykh με 6-0, 4-6, 7-6 (2) και θα παίξει στον 2ο γύρο με τον Daniil Medvedev, ενώ ο Jason Kubler ξεπέρασε το εμπόδιο του Aslan Karatsev με εγκατάλειψη (7-6, 1-0) και θα παίξει με τον Felix Auger-Aliassime. Τέλος, ο Christopher O'Connell απέκλεισε τον Fernando Verdasco, με 6-1, 3-6, 6-0.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots