ATP
Έκλεισε τον ημιτελικό με Djokovic o Medvedev (vid)

 
Έκλεισε τον ημιτελικό με Djokovic o Medvedev (vid)
tn team Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2023 - 21:04

O Daniil Medvedev επέκτεινε το νικηφόρο του σερί, επικρατώντας εύκολα με 2-0 σετ του Borna Coric, για να επιβεβαιώσει έναν μεγάλο ημιτελικό στο Ντουμπάι με τον Novak Djokovic.

Δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Coric ο Medvedev, ο οποίος έφτασε σε μια καθαρή νίκη με 6-3, 6-2 επί του Κροάτη σε 81 μόλις λεπτά και πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τους ημιτελικούς του Dubai Tennis Championships.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα 81 λεπτά είχε χρειαστεί και ο Novak Djokovic, για να ξεπεράσει με τη σειρά του το εμπόδιο του Hubert Hurkacz και αύριο Medvedev και Nole θα αναβιώσουν το rivalry τους.

Ο Medvedev ανέλαβε από νωρίς τα ηνία του παιχνιδιού, κάνοντας γρήγορο break για να προηγηθεί με 3-1 στο 1ο σετ και να το κλείσει με νέο break στο 9ο game. Στο 2ο σετ ο Coric ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε με 2-0, αλλά ο Medvedev απάντησε με 6 κερδισμένα games στη σειρά και μάλιστα με ένα πολύ εντυπωσιακό σερί, αφού κέρδισε τους 21 τελευταίους πόντους της αναμέτρησης!

Αυτή ήταν η 12η συνεχόμενη νίκη του Medvedev στο tour, με τον Ρώσο να πηγαίνει για τον 3ο διαδοχικό τίτλο του, μετά το Ρότερνταμ και την Ντόχα.

Την ίδια ώρα ο Djokovic μετράει 20 διαδοχικές νίκες στο tour, παραμένει αήττητος στο 2023, και πηγαίνει για τον 4ο συνεχόμενο τίτλο του στο Ντουμπάι.

Θα συναντηθούν αύριο οι δυο τους για 14η φορά, με τον Σέρβο να προηγείται με 9-4 στις νίκες, έχοντας κερδίσει και τις 2 πρόσφατες αναμετρήσεις που έδωσαν, τον Ιανουάριο του 2023 στην Αδελαΐδα και τον Νοέμβριο του 2022 στο Τορίνο για το ATP Finals.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots