ATP
Rublev: "Ποτέ δεν πήρα προσωπικά τα λόγια του Στέφανου"

 
Rublev: "Ποτέ δεν πήρα προσωπικά τα λόγια του Στέφανου"
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Κυριακή, 05 Μαρτίου 2023 - 7:14

Ο Andrey Rublev είπε πως δεν είχε πάρει προσωπικά τα λόγια του Στέφανου Τσιτσιπά για το παιχνίδι του, ενώ υποστήριξε μάλιστα πως δεν κατάλαβε καν αρχικά, ότι ο Daniil Medvedev αναφερόταν στον Στέφανο.

Στη χθεσινή απονομή και τις δηλώσεις των δυο φιναλίστ του Ντουμπάι, ο Medvedev άφησε μια μπηχτή για τον Τσιτσιπά, φέρνοντας ξανά στη δημοσιότητα τα σχόλια που είχε κάνει στο ATP Finals το Νοέμβριο ο Έλληνας τενίστας, για τον Rublev.

"Ήθελα να πω πως όχι τόσο πολύ καιρό πριν, κάποιος παίκτης είχε πει ότι (ο Andrey) δεν διαθέτει πολλά όπλα. Το διάβαζα και αναρωτιόμουν πως μπορεί κάποιος να λέει κάτι τέτοιο. Ο Andrey είναι ένας από τους πιο ικανούς παίκτες στο tour, δεν έχει ξεδιπλώσει ακόμα όλες τις δυνατότητές του και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να κερδίσει Grand Slams τίτλους, μπορεί να κερδίσει αυτόν τον τύπο που το είπε αυτό πολλές φορές και του το εύχομαι κιόλας", είπε χαρακτηριστικά ο Medvedev, αναφερόμενος φυσικά στον Τσιτσιπά.

Ζητήθηκε από τον Rublev ένα σχόλιο για όλο αυτό και ο 25χρονος Ρώσος είπε ότι δεν κατάλαβε καν στην αρχή, ότι ο συμπατριώτης του μιλούσε για τον Στέφανο: "Ειλικρινά, στην αρχή δεν κατάλαβα τι εννοούσε. Το κατάλαβα αργότερα", ανέφερε.

"Δεν είχα πάρει προσωπικά τα λόγια του Στέφανου, επιπλέον λίγες μέρες μετά μου απολογήθηκε. Επίσης κατανοώ πως κάποιες φορές οι άνθρωποι λέμε πράγματα χωρίς να τα εννοούμε, από συναισθηματική φόρτιση", πρόσθεσε ο Rublev, που συνηθίζει να κρατάει χαμηλούς τόνους.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots