ATP
Πυρά Medvedev κατά Τσιτσιπά στην απονομή του Ντουμπάι! (vid)

 
Πυρά Medvedev κατά Τσιτσιπά στην απονομή του Ντουμπάι! (vid)
tn team Σάββατο, 04 Μαρτίου 2023 - 19:19

Λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Ντουμπάι και σε ένα τουρνουά στο οποίο δεν αγωνιζόταν καν ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο Daniil Medvedev δεν έχασε την ευκαιρία να εξαπολύσει πυρά κατά του Έλληνα τενίστα, στην ομιλία του μετά την απονομή!

Αφού ο Andrey Rublev νωρίτερα είχε πει κάποια πολύ όμορφα λόγια για εκείνον, ο Medvedev πήρε το λόγο και στην απόπειρά του να ανταποδώσει τα ευγενικά σχόλια, δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί στον Τσιτσιπά, με αφορμή κάποια σχόλια που είχε κάνει πέρσι στο ATP Finals o Έλληνας τενίστας.

"Θα ήθελα να συγχαρώ τον Andrey για την εκπληκτική του εβδομάδα. Ήθελα να πω πως όχι τόσο πολύ καιρό πριν, κάποιος παίκτης είχε πει ότι (ο Andrey) δεν διαθέτει πολλά όπλα. Το διάβαζα και αναρωτιόμουν πως μπορεί κάποιος να λέει κάτι τέτοιο. Ο Andrey είναι ένας από τους πιο ικανούς παίκτες στο tour, δεν έχει ξεδιπλώσει ακόμα όλες τις δυνατότητές του και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να κερδίσει Grand Slams τίτλους, μπορεί να κερδίσει αυτόν τον τύπο που το είπε αυτό πολλές φορές και του το εύχομαι κιόλας. Θα το πω δυνατά για να το μάθει ο κόσμος, ο Andrey είναι από τα πιο ευγενικά άτομα στο tour. Του δίνω συγχαρητήρια, όπως και στην ομάδα του και ελπίζω να παίξουμε σε πολλούς ακόμα τελικούς στο μέλλον", είπε ο Medvedev στον λόγο που εκφώνησε μετά τη νίκη του στον τελικό του Dubai Tennis Championships επί του Rublev με 6-2, 6-2.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Tennis TV (@tennistv)

Να θυμίσουμε ότι ο Τσιτσιπάς είχε κάνει εκείνη την περίφημη δήλωση για τα "λίγα εργαλεία" του Rublev μετά την ήττα του από τον Ρώσο στο ATP Finals τον περασμένο Νοέμβριο.

Λιγότερο από ένα μήνα μετά, σε μια άλλη συνέντευξη που έδωσε, είχε παραδεχτεί ότι μετάνιωσε για τη δήλωση αυτή, την οποία έκανε για να πεισμώσει τον Rublev, επειδή ήθελε να τον δει να κερδίζει τον τίτλο, όπως υποστήριξε.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots