ATP
Rublev: "Ελπίζω σύντομα να έχουν ειρήνη όλες οι χώρες του κόσμου"

 
Rublev: "Ελπίζω σύντομα να έχουν ειρήνη όλες οι χώρες του κόσμου"
tn team Κυριακή, 05 Μαρτίου 2023 - 13:08

Ακόμα ένα αντιπολεμικό μήνυμα έστειλε ο Andrey Rublev, που πολλές φορές έχει εκφράσει την εναντίωσή του στον πόλεμο που κάνει η χώρα του στην Ουκρανία.

Ο Rublev ρωτήθηκε στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου στο Ντουμπάι για τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία και εξέφρασε την επιθυμία του να είναι κάτι που θα τελειώσει σύντομα, κάτι που βεβαίως επιθυμεί για όλο τον κόσμο.

"Δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι σα να μην συμβαίνει τίποτα, γιατί είναι φριχτό. Όπως έλεγα όλον αυτόν τον καιρό, είναι τρελό να υποφέρουν απλοί πολίτες και να πεθαίνουν. Δεν είναι εύκολο να συμβαίνει αυτό στις μέρες μας, όταν έχουμε όλοι κινητά, ίντερνετ και social media. Υπάρχουν παιδιά, που απλά θέλουν να μπουν στο TikTok και να διασκεδάσουν", είπε ο Rublev, συνεχίζοντας:

"Φυσικά και όλο αυτό μας επηρεάζει, όσο κι αν προσπαθείς να ξεχαστείς κάνοντας άλλα πράγματα. Αυτό που ελπίζω για όλες τις χώρες είναι να έχουμε ειρήνη σύντομα παντού. Δεν έχει σημασία το μέρος. Ελπίζω πως θα έχουν ειρήνη όλες οι χώρες που βρίσκονται σε πόλεμο αυτή τη στιγμή. Είναι φριχτό, δεν μπορεί να γίνεται πόλεμος σ' αυτή την εποχή, να το βιώνει η γενιά μας."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots