ATP
Πήρε την 1η νίκη ο Κοκκινάκης

 
Πήρε την 1η νίκη ο Κοκκινάκης
© Bahrain Ministry of Interior Tennis Challenger
tn team Τρίτη, 07 Μαρτίου 2023 - 9:45

Ο Θανάσης Κοκκινάκης ξεπέρασε στα 2 σετ το εμπόδιο του Yuichi Sugita και έκανε το πρώτο βήμα για την είσοδο στο κυρίως ταμπλό του Indian Wells Masters.

Ο Θανάσης Κοκκινάκης διεκδικεί την πρόκρισή του στο πρώτο Masters της χρονιάς μέσα από τα προκριματικά και τα ξημερώματα της Τρίτης πέτυχε την πρώτη από τις δυο νίκες που χρειάζεται, εις βάρος του Yuichi Sugita, με 7-6 (5), 6-3.

Στο 1ο σετ κανείς από τους δυο παίκτες δεν μπόρεσε να απειλήσει το αντίπαλο σερβίς κι έτσι έλυσαν τις διαφορές τους στο tie-break, όπου ο Κοκκινάκης επέστρεψε από το 0-2 και με 5 πόντους στη σειρά έκανε το 5-2. Ο Sugita ισοφάρισε σε 5-5, αλλά ο Κοκκινάκης πήρε τους 2 επόμενους και πολύ κρίσιμους πόντους, για να κατακτήσει το σετ.

Λίγο αργότερα ο Ελληνοαυστραλός έκανε το μοναδικό break της αναμέτρησης, έφτασε στο 4-1 στο 2ο σετ κι έτσι άνοιξε το δρόμο για τη νίκη, που ήρθε στο 9ο game του σετ, έπειτα από 1 ώρα και 33 λεπτά στο court.

Στον 2ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών, ο Κοκκινάκης θα αντιμετωπίσει τον 22χρονο Ιταλό Matteo Arnaldi, που βρίσκεται στο Νο.115 του κόσμου και σε πολύ καλή κατάσταση. Στην πρεμιέρα του στο τουρνουά, απέκλεισε τον Lloyd Harris, με 6-4, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots