ATP
Ο Medvedev ευχαρίστησε το... γήπεδο μετά το τουρνουά! (vid)

 
Ο Medvedev ευχαρίστησε το... γήπεδο μετά το τουρνουά! (vid)
tn team Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 - 9:11

Για ακόμα μια φορά έδωσε ρεσιτάλ σε λόγο του ο Daniil Medvedev, που ευχαρίστησε το γήπεδο του Indian Wells, για το οποίο εξέφρασε πολλά παράπονα μέσα στο τουρνουά, χαρακτηρίζοντας τη σχέση τους... "τοξική"!

Στον λόγο που έβγαλε μετά τον χθεσινό τελικό του Indian Wells, o Medvedev είπε μερικά λόγια για το γήπεδο, το οποίο κακολογούσε συνεχώς κατά τη διάρκεια του τουρνουά, δυσαρεστημένος με το πόσο αργή επιφάνεια έχει.

"Ποτέ δεν το έχω πει αυτό, αλλά είχα μια πολύ τοξική σχέση αγάπης-μίσους με αυτό το γήπεδο, οπότε θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτό το γήπεδο, έπαιξα μόνο σε αυτό. Ήμουν σκληρός μαζί του και αυτό ήταν σκληρό μαζί μου, μου γύριζε τον αστράγαλο και τον αντίχειρα. Μου έδωσε όμως τη δυνατότητα να ολοκληρώσω αυτό το τουρνουά, οπότε ευχαριστώ το γήπεδο. Σίγουρα θα επιστρέψω!" είπε ο Ρώσος, κάνοντας τον κόσμο και τον αντίπαλό του, Carlos Alcaraz, να γελάσουν.

Παρά τα πολλά νεύρα που έβγαλε, λέγοντας ακόμα πως αυτό το γήπεδο δεν ανήκει στην κατηγορία hardcourt, o Medvedev είχε δυο καλές εβδομάδες στο Indian Wells και κατάφερε για 1η φορά να φτάσει μέχρι τον τελικό. Εκεί βέβαια δεν έπαιξε όπως θα ήθελε και ηττήθηκε από έναν πολύ καλύτερο Alcaraz, εγγυήθηκε όμως πως θα επιστρέψει για να προσπαθήσει να κάνει το παραπάνω βήμα του χρόνου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots