ATP
Το σημαντικό μήνυμα του Στέφανου και η οικολογική δράση στο Μαϊάμι (pics)

 
Το σημαντικό μήνυμα του Στέφανου και η οικολογική δράση στο Μαϊάμι (pics)
tn team Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 - 12:16

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συμμετείχε στις δράσεις του Miami Open Unites και αυτή τη χρονιά, φυτεύοντας δέντρα μαζί με τον Holger Rune και την Marie Bouzkova, ενώ μοιράστηκε και ένα πολύ σημαντικό μήνυμα μέσα από τα social media.

Πριν τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο Μαϊάμι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς συμμετείχε στις δράσεις του Miami Open Unites και συγκεκριμένα σε δεντροφύτευση που οργάνωσε η κοινότητα Health in Hood αυτή τη Δευτέρα.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Just Jared (@justjared)

Μετά τη συμμετοχή του στην ενέργεια αυτή, όπου δούλεψε μαζί με τον Holger Rune και τη Marie Bouzkova, ο Στέφανος εμφανώς επηρεασμένος θέλησε να μοιραστεί ένα πολύ σημαντικό μήνυμα, για την ομορφιά της φύσης και τη σημαντικότητα της προστασίας του πλανήτη μας.

"Η φύση είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα στον κόσμο. Ο τρόπος που τα φύλλα αλλάζουν χρώματα το φθινόπωρο, ο ήχος των κυμάτων που χτυπούν την ακτή, η ομορφιά ενός χιονισμένου τοπίου. Ας προσατεύσουμε και ας αγαπήσουμε τον πλανήτη μας και να διατηρήσουμε την ομορφιά του για τις επόμενες γενιές", έγραψε στο Twitter ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών.

Στην πρωτοβουλία Miami Open Unites, βοηθώντας την τοπική κοινωνία με σημαντικές εθελοντικές δραστηριότητες, συμμετείχαν και οι Paula Badosa, Karolina Pliskova, Belinda Bencic, Casper Ruud, Caroline Garcia, Diego Schwartzman, Alex De Minaur, Andy Murray και Sebastian Korda.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por ATP Tour (@atptour)

Ο Τσιτσιπάς θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο Miami Open από τον 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει είτε τον Richard Gasquet, είτε κάποιον qualifier.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots