ATP
Zverev: "Παίζω και πάλι ανταγωνιστικό τένις"

 
Zverev: "Παίζω και πάλι ανταγωνιστικό τένις"
tn team Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 - 13:39

Ο Alexander Zverev δυσκολεύτηκε αρκετά να βρει τα πατήματά του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αστράγαλό και την πολύμηνη απουσία του από τα γήπεδα, όμως νιώθει ότι σε κάθε τουρνουά είναι και καλύτερος και είναι πλέον πολύ κοντά στον καλό του εαυτό.

"Ανεξάρτητα με το αν έχω επιτυχίες ή όχι σ' αυτό το τουρνουά, σημασία έχει πως τα πηγαίνω τις τελευταίες εβδομάδες. Και συνεχίζω να χάνω πολλούς αγώνες τελευταία, όμως νιώθω πως σιγά-σιγά βρίσκω το επίπεδό μου κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα", είπε ο Zverev στη συνέντευξη Τύπου για το Miami Open. 

"Παραλίγο να κερδίσω τον Medvedev πριν λίγες μέρες στο Indian Wells. Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί αυτός ο αγώνας να τα άλλαζε όλα, ξαφνικά να βρισκόμουν στον τελικό και να διεκδικούσα έναν μεγάλο τίτλο. Τα πάντα κρίνονται σε λίγους πόντους, αλλά αυτό που κρατάω είναι πως επιτέλους νιώθω ανταγωνιστικός στο γήπεδο και αυτά είναι τα καλύτερα νέα για μένα", πρόσθεσε ο 25χρονος Γερμανός, ο οποίος είχε τραυματιστεί πριν 10 μήνες στο Roland Garros στον αστράγαλό του.

Ο Zverev θα κάνει την πρεμιέρα του στον 2ο γύρο του Miami Open αύριο, αντιμετωπίζοντας τον Taro Daniel από την Ιαπωνία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots