ATP
Άκοπα στον 3ο γύρο ο Τσιτσιπάς

 
Άκοπα στον 3ο γύρο ο Τσιτσιπάς
© Peter Staples/ATP Tour
tennisnews team Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 - 17:55

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν χρειάστηκε να βγει στο γήπεδο για να πάρει την πρόκριση για τον 3ο γύρο του Miami Open, αφού ο Richard Gasquet απέσυρε τη συμμετοχή του από το τουρνουά, λίγα λεπτά πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα.

Στον 3ο γύρο του Miami Open θα πραγματοποιήσει ουσιαστικά την πρεμιέρα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που μετά το bye για τον 2ο γύρο, ήρθε ένα walkover επί του Richard Gasquet, που απέσυρε τη συμμετοχή του λίγα λεπτά πριν την σημερινή τους αναμέτρηση στο Hard Rock Stadium.

Ο 36χρονος Γάλλος, που προχθές κέρδισε τον Christopher O'Connell με 2-1 σετ, είχε ενοχλήσεις στον αστράγαλό του και γι' αυτό δεν κατέβηκε στον αγώνα με τον Τσιτσιπά, που θα άνοιγε το σημερινό πρόγραμμα του Stadium, στις 18:00 ώρα Ελλάδας.

Τελικά, στη θέση του μπήκε το ματς του Jiri Lehecka με τον Lorenzo Musetti, ενώ ο Στεφ θα παίξει για 1η φορά φέτος στο Hard Rock Stadium τη Δευτέρα (27/03), όταν και θα αντιμετωπίσει για τη φάση των "32" το νικητή της σημερινής αναμέτρησης του Sebastian Baez με τον Cristian Garin.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots