ATP
Χάνουν το Monte-Carlo Nadal, Alcaraz και Felix!

 
Χάνουν το Monte-Carlo Nadal, Alcaraz και Felix!
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 - 16:01

Μια πολύ μεγάλη τριπλή απώλεια από το Monte-Carlo ανακοινώθηκε σήμερα, καθώς θα χάσουν το πρώτο χωμάτινο Masters της χρονιάς ο Rafael Nadal, ο Carlos Alcaraz και ο Felix Auger-Aliassime!

Το Monte-Carlo Masters θα χάσει δυο από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου, τον Nadal και τον Alcaraz.

Ο Nadal, 11 φορές πρωταθλητής στο Monte-Carlo, δεν έχει επανέλθει ακόμα μετά τον τραυματισμό του και θα καθυστερήσει να ξεκινήσει τη σεζόν του στο χώμα.

"Δεν είμαι ακόμα έτοιμος να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν θα μπορέσω να παίξω σε ένα από τα πιο σημαντικά τουρνουά της καριέρας μου, το Monte-Carlo. Δεν είμαι ακόμα σε θέση να αγωνίζομαι με τη μέγιστη σιγουριά και θα συνεχίσω την προετοιμασία μου, ελπίζοντας πως θα επιστρέψω σύντομα", έγραψε στην ανάρτησή του ο 36χρονος Ισπανός.

Λίγα λεπτά μετά την ανάρτησή του, παρόμοια ανακοίνωση έκανε και ο Alcaraz, που είχε έναν νέο τραυματισμό στο Μαϊάμι.

"Μετά από δυο μήνες αγώνων, είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στο σπίτι, ολοκλήρωσα όμως με πόνους τον ημιτελικό στο Μαϊάμι. Μετά από επίσκεψη στο γιατρό μου στη Μούρθια σήμερα, δεν θα μπορέσω να ξεκινήσω τη χωμάτινη σεζόν από το Monte-Carlo", έγραψε ο 19χρονος Ισπανός, που βρίσκεται στο Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά για τους διοργανωτές του Monte-Carlo Masters, τη συμμετοχή του απέσυρε επίσης σήμερα ο Felix Auger-Aliassime, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο αριστερό γόνατο.

Θυμίζουμε πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν πρωταθλητής στο Monte-Carlo το 2021 και το 2022 και αν καταφέρει να είναι και πάλι στο 100% του για τη φετινή διοργάνωση είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για το three-peat.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots