ATP
Djokovic: Έδωσε 100 ευρώ σε πιτσιρικά που βρήκε την πιστωτική του (vid)

 
Djokovic: Έδωσε 100 ευρώ σε πιτσιρικά που βρήκε την πιστωτική του (vid)
© Dragana Stjepanović
tn team Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 - 20:35

O Novak Djokovic "χαρτζιλίκωσε" έναν πιτσιρικά που βρήκε και του έδωσε την πιστωτική του κάρτα, στην πρόσφατη έξοδό του στο Aleksandar Nikolic Hall στο Βελιγράδι.

Ο Djokovic εκμεταλλεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα την παραμονή του στο Βελιγράδι, αφού δεν του επιτράπηκε για μια ακόμα χρονιά να αγωνιστεί στα αμερικάνικα Masters σε Indian Wells και Μαϊάμι, ώστε να επισκεπτεί το Aleksandar Nikolic Hall και να δει την αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με τη Βαλένθια για την Ευρωλίγκα.

Ήταν βεβαίως το πρόσωπο της κερκίδας και αποθεώθηκε από τον κόσμο πριν την έναρξη του αγώνα, αφού ο εκφωνητής του γηπέδου τον παρουσίασε.

Συνέβη και κάτι άλλο όμως στην έξοδο αυτή του Novak, όπως έγινε γνωστό αργότερα. Κάπου έπεσε η πιστωτική του κάρτα και ένας πιτσιρικάς τη βρήκε και του την επέστρεψε, με τον Σέρβο τενίστα να του προσφέρει 100 ευρώ.

Η κάμερα κατέγραψε το περιστατικό κι έτσι πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν για ποιο λόγο "χαρτζιλίκωσε" τον πιτσιρικά ο Novak, με αποτέλεσμα να το ψάξουν λίγο παραπάνω.

Ο Djokovic βρίσκεται ήδη στο Monte-Carlo και προετοιμάζεται για το πρώτο τουρνουά της χωμάτινης σεζόν, που θα είναι τo Monte-Carlo Masters την επόμενη εβδομάδα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots