ATP
"Εκθρόνισε" τον Baez o Ruud (vid)

 
Casper Ruud
Casper Ruud © Millennium Estoril Open
tn team Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 - 23:03

O Casper Ruud έβγαλε εκτός Εστορίλ τον περσινό πρωταθλητή, Sebastian Baez, για να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Estoril Open. Εκεί δεν θα βρίσκεται ο Dominic Thiem, που ηττήθηκε από τον Quentin Halys.

O Ruud συνεχίζει την πορεία του προς τον τίτλο στο Εστορίλ και σήμερα προκρίθηκε στον πρώτο του ημιτελικό στη φετινή σεζόν, επικρατώντας άνετα του Baez με 6-3, 6-0.

Ο 24χρονος Νορβηγός, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.5 στον κόσμο, δέχτηκε break στο πρώτο game της αναμέτρησης, όμως απάντησε άμεσα και ισοφάρισε σε 1-1. Μέχρι το 3-3 ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, ακολούθησε όμως ένα σερί για τον Ruud που πήρε τα 9 επόμενα games και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του, που ολοκληρώθηκε σε 78 λεπτά.

Στους αυριανούς ημιτελικούς του Εστορίλ, ο Ruud θα αντιμετωπίσει τον Quentin Halys, που κέρδισε με τη σειρά του εμφατικά τον Dominic Thiem, με 6-1, 6-4.

Στον άλλον ημιτελικό θα συναντηθούν οι Marco Cecchinato και Miomir Kecmanovic. Ο Cecchinato πέτυχε μια μεγάλη νίκη εις βάρος του Alejandro Davidovich Fokina με 7-5, 7-6 (5), ενώ ο Kecmanovic επικράτησε του Bernabe Zapata Miralles με 7-5, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots