ATP
Συμπλήρωσε την 4άδα ο Sinner (vid)

 
Jannik Sinner
Jannik Sinner © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023 - 19:00

O Jannik Sinner κέρδισε εύκολα τον Lorenzo Musetti στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας και συμπλήρωσε τους ημιτελικούς του Monte-Carlo Masters.

Μόλις 4 games έχασε ο Sinner από τον Musseti και το ιταλικό ντέρμπι έμεινε μόνο "στα χαρτιά", με τον Sinner να παίρνει τη νίκη με 6-2, 6-2 σε 75 λεπτά παιχνιδιού.

Το τελικό αποτέλεσμα ενδεχομένως να αδικεί τον Musetti, αλλά σίγουρα δεν ήρθε άδικα για τον Sinner, που ειδικά στα κρίσιμα σημεία ήταν εξαιρετικός, αφού έσωσε και τα 5 break points που αντιμετώπισε και αξιοποίησε τα 4 από τα 6 break points που είχε στη διάθεσή του, για να "σπάσει" 2 φορές σε κάθε σετ το αντίπαλο σερβίς.

Με 19 winners και μόλις 3 αβίαστα λάθη ολοκλήρωσε τον άψογο αγώνα του ο Sinner, που προκρίθηκε για 1η φορά στην καριέρα του στα ημιτελικά του Monte-Carlo και για 4η συνολικά σε ένα Masters 1000 - 1η στο χώμα.

Αύριο θα διεκδικήσει την 3η πρόκρισή του σε έναν Masters 1000 τελικό, μετα τους δυο τελικούς που είχε στο Μαϊάμι το 2021 και το 2023, απέναντι στον πρωταθλητή του Paris Masters, Holger Rune.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots