ATP
Χάλασε τα γενέθλια του Zverev o O'Connell (vids)

 
Χάλασε τα γενέθλια του Zverev o O'Connell (vids)
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 - 17:11

O Christopher O'Connell χάλασε την ιδιαίτερη μέρα για τον Alexander Zverev, κερδίζοντάς τον ανήμερα των γενεθλίων του στο τουρνουά της πατρίδας του, στο Μόναχο.

Πολύ νωρίς αποχαιρετά το Μόναχο ο Alexander Zverev, ο οποίος ηττήθηκε από το Νο.82 της παγκόσμιας κατάταξης, Christopher O'Connell, με 7-6 (2), 6-4.

Ο Zverev επέστρεψε από το 1-3 στο 1ο σετ, αλλά η προσπάθειά του δεν απέφερε καρπούς, αφού έκανε ένα κακό tie-break και το έχασε με 7-2.

Και στο 2ο σετ break επέστρεψε από break πίσω ο 26χρονος Γερμανός, ο οποίος έχανε με 2-4 και ισοφάρισε σε 4-4. Παρόλα αυτά και αυτή η απόπειρα για ανατροπή απέτυχε, με τον 28χρονο Αυστραλό τενίστα να κάνει break στο επόμενο game και να ολοκληρώνει το παιχνίδι με ένα love service game, έπειτα από 1 ώρα και 57 λεπτά αγώνα.

Έτσι το Νο.3 του ταμπλό και κορυφαίος Γερμανός τενίστας έμεινε εκτός από την πρεμιέρα του στο BMW Open, με τον O'Connell να "κλείνει" ραντεβού με τον Ιταλό Flavio Cobolli στα προημιτελικά.

Ο Cobolli, ο οποίος έφτασε τις 4 συνεχόμενες νίκες στο Μόναχο σήμερα, απέκλεισε ακόμα έναν Γερμανό, τον Oscar Otte, με 6-0, 3-6, 6-3.

Δεν ήταν γενικά μια καλή μέρα για τους Γερμανούς, αφού ο κορυφαίος του ταμπλό, Holger Rune, επιβλήθηκε του Yannick Hanfmann με 6-3, 6-4, με τη διοργανώτρια χώρα να μένει χωρίς εκπρόσωπο στα προημιτελικά.

Στα προημιτελικά του Μονάχου, ο Rune θα αντιμετωπίσει τον Cristian Garin, που έβγαλε εκτός το Νο.6 του ταμπλό, Lorenzo Sonego, κερδίζοντάς τον με 6-3, 7-6 (3).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots