ATP
Τσιτσιπάς σε Alcaraz: "Χαλάρωσε λίγο, τρομάζεις κόσμο!"

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Barcelona Open
tn team Κυριακή, 23 Απριλίου 2023 - 19:08

Παρά την απογοήτευσή του για τον χαμένο τελικό στη Βαρκελώνη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν απολαυστικός στην απονομή, δίνοντας συγχαρητήρια με τον δικό του μοναδικό τρόπο στον αντίπαλό του.


"Carlos, χαλάρωσε λίγο ρε φίλε! Τρομάζεις κόσμο έτσι όπως παίζεις", είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος, κάνοντας όλο το στάδιο να γελάσει.

Και συνέχισε: "Συγχαρητήρια για μια ακόμα φορά για την κατάκτηση του τροπαίου. Είχα την ευκαιρία να σε δω να παίζεις από το ξεκίνημα της καριέρας του και ήσουν από την αρχή εκπληκτικός παίκτης.

Κάποιοι από εμάς, που ξεκινήσαμε λίγο πριν από εσένα τις καριέρες μας, σε είδαμε και εντυπωσιαστήκαμε από τον τρόπο που παίζεις, ειδικά τα δυο τελευταία χρόνια είσαι εκπληκτικός.

Αν και είμαστε λίγο μεγαλύτεροι ηλικιακά, είσαι ένα πρότυπο για εμάς. Η ομάδα σου είναι πάρα πολύ αφοσιωμένη και αυτό φαίνεται. Σας εύχομαι τα καλύτερα."

Ο Στέφανος, δεν παρέλειψε βεβαίως να ευχαριστήσει και το δικό του τιμ: "Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ και στη δική μου ομάδα, που βρίσκεται στο πλευρό μου 52 εβδομάδες τον χρόνο και μοιραζόμαστε τα πάντα, επιτυχίες και αποτυχίες. Είμαι χαρούμενος που είστε δίπλα μου σ' αυτή τη διοργάνωση, έστω και αν είμαι ο φιναλίστ και όχι ο πρωταθλητής."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots