ATP
Ντεμπούτο στο Laver Cup o Rune

 
Holger Rune
Holger Rune © Peter Staples/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 - 15:01

O Holger Rune θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο Laver Cup, στο Βανκούβερ του Καναδά, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Για 1η φορά στην καριέρα του θα αγωνιστεί στο Laver Cup o Holger Rune φέτος, το τριήμερο 22-24 Σεπτεμβρίου στο Βανκούβερ.

Ο 19χρονος Δανός, o οποίος κατέκτησε το Masters του Παρισιού το Νοέμβριο του 2022 και ήταν φιναλίστ στο Masters του Monte-Carlo πριν 10 περίπου μέρες, έγινε ο 3ος παίκτης που ανακοινώθηκε για την Team Europe στο φετινό τουρνουά, μετά από τους Στέφανο Τσιτσιπά και Taylor Fritz.

"Έχει αποδείξει πως μπορεί να κερδίσει τους καλύτερους παίκτες του κόσμου και ανυπομονώ να τον καλωσορίσω στην Team Europe στο Βανκούβερ", είπε ο αρχηγός της ομάδας της Ευρώπης, Bjorn Borg.

"Είναι τιμή μου να είμαι μέλος της Team Europe στο Βανκούβερ αυτή τη χρονιά. Είδα το Laver Cup τα τελευταία χρόνια και λάτρεψα αυτό το τουρνουά. Ο ανταγωνισμός είναι έντονος και ταυτόχρονα σου δίνεται η ευκαιρία να γνωρίζεις τις προσωπικότητες κάποιων από τους αντιπάλους σου, κάτι μοναδικό. Ήταν στόχος μου να παίξω στο Laver Cup και ανυπομονώ να το κάνω", είπε με τη σειρά του ο Rune.

Θυμίζουμε πως συνολικά 7 παίκτες έχουν ανακοινωθεί για τη διοργάνωση του Βανκούβερ, αφού εκτός από τους 3 της Ευρώπης, έχουν ανακοινωθεί και οι Felix Auger-Aliassime, Taylor Fritz, Frances Tiafoe και Νικ Κύργιος, για την Team World.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots