ATP
Μαδρίτη: Το πρόγραμμα της Παρασκευής

 
Carlos Alcaraz
Carlos Alcaraz © Mutua Madrid Open
tennisnews team Παρασκευή, 05 Μαϊος 2023 - 9:45

Ο Carlos Alcaraz θα επιχειρήσει να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την υπεράσπιση του τίτλου του με αντίπαλο τον Borna Coric, ενώ ο Jan-Lennard Struff θα παίξει με τον Aslan Karatsev, για 2η φορά στο ίδιο τουρνουά! Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των ημιτελικών.


Ο πρώτος ημιτελικός του ανδρικού ταμπλό του Madrid Open, μεταξύ του Carlos Alcaraz και του Borna Coric, θα αρχίσει στις 17:00 ώρα Ελλάδας.

O εντυπωσιακός Alcaraz, ο οποίος κλείνει τα 20 σήμερα, θα διεκδικήσει ανήμερα των γενεθλίων του μια ακόμα μεγάλη πρόκριση, την 4η σε τελικό Masters συνολικά και 2η φέτος, μετά από το Indian Wells. Θα διεκδικήσει επίσης τη 19η διαδοχική νίκη του επί ισπανικού εδάφους. Αξίζει να σημειωθεί, πως αυτή θα είναι η πρώτη του συνάντηση με τον Coric στο tour.

Το βραδινό ματς της ημέρας (21:00) αποτελεί μια μεγάλη έκπληξη, αλλά και ένα συγκλονιστικό γεγονός. Ο Aslan Karatsev, που προέρχεται από τα προκριματικά και παίζει στον πρώτο του ημιτελικό σε Masters, θα αντιμετωπίσει τον lucky loser Jan-Lennard Struff - επίσης στον 1ο του ημιτελικό σε Masters - για 2η φορά στο ίδιο τουρνουά!

Πριν από 10 μέρες, οι δυο τους είχαν αναμετρηθεί ξανά στο Madrid Open, για τον 2ο προκριματικό γύρο, με τον Karatsev να παίρνει τη νίκη με 6-4, 6-2 και τον Γερμανό να μπαίνει στο κυρίως ταμπλό ως lucky loser, χάρη στην απόσυρση του Constant Lestienne.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (05/05):

Manolo Santana:
17:00 Carlos Alcaraz [1] v. Borna Coric [17] COSMOTE SPORT 6HD
21:00 Jan-Lennard Struff [LL] v. Aslan Karatsev [Q] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots