ATP
Κατηγορίες της Hantuchova για εύνοια της Μαδρίτης στον Alcaraz

 
Κατηγορίες της Hantuchova για εύνοια της Μαδρίτης στον Alcaraz
tn team Τρίτη, 09 Μαϊος 2023 - 17:08

Η Daniela Hantuchova κατηγόρησε τους διοργανωτές του Madrid Open για ευνοϊκή μεταχείριση προς τον Carlos Alcaraz, εξηγώντας τα τρικ που βοήθησαν τον Ισπανό να αγωνιστεί σε καλύτερες γι' αυτον συνθήκες.

"Κάτι που θέλω να τονίσω, είναι πως οι συντηρητές έχουν βρέξει το court δυο φορές, όσο μιλάμε. Νομίζω ότι προσπαθούν να κάνουν την επιφάνεια όσο πιο αργή γίνεται, για να είναι ευκολότερο για τον Carlos επιστρέψει το σερβίς", είπε η Hantuchova, η οποία σχολίαζε τους αγώνες για το Amazon Prime και παρατήρησε πως το γήπεδο "ποτιζόταν" περισσότερο από το συνηθισμένο, πριν από τον τελικό του Alcaraz με τον Struff.

"Αυτό δεν συμβαίνει για πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπω να ποτίζουν δυο φορές αυτή την πλευρά του γηπέδου σε αγώνα του Carlos", πρόσθεσε η 40χρονη Σλοβάκα, η οποία είχε φτάσει μέχρι το Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Catherine Whitaker τη ρώτησε στη συνέχεια αν θεωρεί πως είναι ευνοϊκή μεταχείριση επειδή είναι το τουρνουά της πατρίδας του, με τη Hantuchova να λέει πως είναι απολύτως φυσιολογικό.

"Φυσικά! Το ίδιο θα συμβεί και στη Ρώμη για τους Ιταλούς παίκτες. Ειδικά στο χώμα, αυτά είναι πράγματα που περιμένεις όταν αντιμετωπίζεις έναν Ισπανό εδώ ή έναν Ιταλό στην Ιταλία."

Στο ίδιο πάνελ βρισκόταν και ο Greg Rusedski, που αστειεύτηκε για τα τουρνουά της δικής του χώρας, Μεγάλης Βρετανίας: "Εμένα δυστυχώς δεν μπορούσαν να με εξυπηρετήσουν! Από το 2000 τα γήπεδα γινόντουσαν πιο αργά και αυτό δεν βοήθησε ούτε εμένα ούτε τον Tim (Henman), βοήθησε όμως τον Andy Murray. Του έδωσε περισσότερο χρόνο στις επιστροφές. Αλλά το χώμα είναι μια από τις λίγες επιφάνειες που μπορείς να αλλάξεις και να τις κάνεις πιο αργές (ενώ παίζεται το τουρνουά)", συμπλήρωσε ο 49χρονος.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots