ATP
Οριστική διακοπή και αύριο η συνέχεια στο ματς του Τσιτσιπά

 
Οριστική διακοπή και αύριο η συνέχεια στο ματς του Τσιτσιπά
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Δευτέρα, 15 Μαϊος 2023 - 23:20

Ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Lorenzo Sonego, όπως και τα υπόλοιπα παιχνίδια που ήταν σε εξέλιξη, διακόπηκαν οριστικά για σήμερα και θα συνεχιστούν την Τρίτη.

Θυμίζουμε πως ο Τσιτσιπάς πήρε το 1ο σετ απέναντι στον Sonego με 6-3 και έπαιζε πολύ καλά σ' αυτό το διάστημα. Ήδη είχε ψιλόβροχο όταν παιζόταν το 1ο σετ και τελικά μετά το τέλος του διακόπηκε, αφού η βροχή δυνάμωσε.

Περίπου δυο ώρες αργότερα -και ενώ τα πράγματα έδειχναν προσωρινά να πηγαίνουν καλά και τα γήπεδα ξεσκεπάστηκαν- τελικά η βροχή δυνάμωσε ξανά κι έτσι οι διοργανωτές πήραν την απόφαση της οριστικής διακοπής για σήμερα.

Το παιχνίδι του Στέφανου, όπως και αυτά των Alexander Zverev με τον JJ Wolf (6-4, 3-3 ο Zverev) και του Lorenzo Musetti με τον Frances Tiafoe (2-1 στο 3ο σετ με break o Musetti), θα συνεχιστούν αύριο.

Υπάρχουν ακόμα δυο εκκρεμότητες για το γυναικείο ταμπλό, δυο παιχνίδια που δεν ξεκίνησαν καν, της Paula Badosa με την Karolina Muchova και της Iga Swiatek με την Donna Vekic.

Να σημειωθεί πως οι τρεις νικητές των αγώνων των ανδρών, θα αναγκαστούν να παίξουν την ίδια μέρα έναν ακόμα αγώνα, αφού ο 4ος γύρος πρέπει να ολοκληρωθεί αύριο, βάσει κανονικής ροής του προγράμματος. Φυσικά αυτό μπορεί να αλλάξει, μιας και η πρόβλεψη είναι και για αύριο δυσοίωνη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots