ATP
O Musetti στο δρόμο του Τσιτσιπά (vid)

 
Lorenzo Musetti
Lorenzo Musetti © Internazionali BNL d' Italia
tn team Τρίτη, 16 Μαϊος 2023 - 16:01

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει και δεύτερο Ιταλό την ίδια μέρα στη Ρώμη, καθώς ο Lorenzo Musetti κέρδισε με ανατροπή τον Frances Tiafoe και "έκλεισε" τη δεύτερη μονομαχία του με τον Έλληνα παίκτη στη φετινή χωμάτινη σεζόν.

Ο Musetti ολοκλήρωσε σήμερα την αποστολή του επί του Tiafoe, κερδίζοντάς τον με 5-7, 6-4, 6-3, για να μπει στους "16" καλύτερους του σημαντικότερου τουρνουά της πατρίδας του.

Αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, χάνοντας το 1ο σετ από τον Αμερικανό, ο Musetti έκανε την περισσότερη δουλειά από χθες, καθώς κέρδισε το 2ο σετ και πήρε το break στο ξεκίνημα του 3ου, κάνοντας το 2-1.

Στο 4ο game o αγώνας διακόπηκε εξαιτίας της βροχής και συνεχίστηκε σήμερα, με τον νεαρό Ιταλό να διατηρεί τον έλεγχο έως το τέλος, καθώς δεν αντιμετώπισε κανένα break point και έφτασε στη νίκη με νέο break στο 9ο game, έπειτα από 2 ώρες και 37 λεπτά συνολικού παιχνιδιού.

Απόψε, στις 21:30 με 22:00 ώρα Ελλάδας, ο Musetti θα αντιμετωπίσει τον Τσιτσιπά για τον 4ο γύρο, με τον Στέφανο να έχει αποκλείσει ήδη έναν Ιταλό σήμερα στη Ρώμη, τον Lorenzo Sonego.

Θα είναι η 5η τους αναμέτρηση στο tour, με τον Τσιτσιπά να έχει κερδίσει και τις 4 προηγούμενες, με πιο πρόσφατη τη μονομαχία τους για τα ημιτελικά της Βαρκελώνης πριν λίγες εβδομάδες, όπου ο Τσιτσιπάς είχε επικρατήσει με 6-4, 5-7, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots