ATP
1ος μεγάλος ημιτελικός στο χώμα για τον Medvedev (vids)

 
1ος μεγάλος ημιτελικός στο χώμα για τον Medvedev (vids)
© Internazionali BNL d' Italia
tn team Πέμπτη, 18 Μαϊος 2023 - 18:06

O Daniil Medvedev απέκλεισε εύκολα τον Yannick Hanfmann και προκρίθηκε στον πρώτο του ημιτελικό σε Masters 1000 διοργάνωση στο χώμα!

Την πολύ καλή του πορεία στη Ρώμη συνεχίζει ο Daniil Medvedev, ο οποίος επιβλήθηκε του Yannick Hanfmann με 6-2, 6-2 και πήρε μέσα σε 80 λεπτά την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Internazionali BNL d' Italia.

Ο 27χρονος Ρώσος, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης και μπορεί να ανεβεί στο Νο.2 αν κατακτήσει τον τίτλο, δεν είχε πετύχει ποτέ νίκη στη Ρώμη, μέχρι μια εβδομάδα πριν.

Την τελευταία εβδομάδα πέτυχε 4 νίκες στη σειρά στα γήπεδα του Foro Italico και χάρη σε αυτές διανύει την καλύτερή του πορεία σε ένα μεγάλο χωμάτινο τουρνουά.

Σήμερα, αν και έχασε μια φορά σε κάθε σετ το σερβίς του, κατάφερε να "σπάσει" 6 φορές του Hanfmann, που από τα προκριματικά έφτασε μέχρι τα προημιτελικά στη Ρώμη. Του έκανε 3 break σε κάθε σετ κι έτσι έφτασε χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα στην πρόκριση.

Τώρα θα περιμένει τον βραδινό αγώνα μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά και του Borna Coric, για να μάθει ποιον θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του Σαββάτου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots