ATP
Κλείνει το Novak Tennis Center!

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Internazionali BNL d' Italia / Foto Giampiero Sposito
tn team Παρασκευή, 19 Μαϊος 2023 - 15:03

Σύμφωνα με τα σερβικά ΜΜΕ, το Novak Tennis Center θα φύγει από τα χέρια του Novak Djokovic και θα περάσει στην πόλη του Βελιγραδίου, ενώ αναμένεται να σταματήσει και τις λειτουργίες του από αυτό το καλοκαίρι!

Όπως αναφέρει το Sport Klub, το προπονητικό κέντρο του Novak Djokovic θα περάσει ξανά στο Βελιγράδι από την 1η Ιουνίου και αναμένεται να σταματήσει τη λειτουργία του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι εργαζόμενοι γνωρίζουν την κατάσταση και οι συμβάσεις τους θα έχουν λήξει έως εκείνη την ημερομηνία, ενώ το κέντρο θα συνεχίσει τη συνεργασία του μόνο με κάποιους συγκεκριμένους χορηγούς και παίκτες.

Πρόκειται για μια μεγάλη και σοκαριστική είδηση, αφού όσο ο Djokovic είχε στην κατοχή του το κέντρο, βοήθησε πάρα πολλούς Σέρβους και ξένους τενίστες, παρέχοντάς τους γήπεδα και εγκαταστάσεις κορυφαίων προδιαγραφών για να προετοιμαστούν.

Επιπλέον, στις εγκαταστάσεις φιλοξενήθηκαν 7 events ATP και WTA τα τελευταία χρόνια, καθώς και αμέτρητοι άλλοι αγώνες για μικρότερα events.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Djokovic ήθελε να κρατήσει το event της ATP στο Βελιγράδι, αλλά η άδεια που νοίκιαζε δεν ανανεώθηκε από τον Ion Tiriac και το τουρνουά μεταφέρθηκε στην Μπάνια Λούκα για το 2023.

"Η άδεια δεν είναι δική μας, τη νοικιάζαμε παό τον Ion Tiriac και την ήθελε πίσω. Θέλουμε να αγοράσουμε μια άδεια και να διοργανώσουμε ένα τουρνουά στη Σερβία για πολλά χρόνια. Η ΑΤΡ μας έδωσε πολύ καλό feedback για τη διοργάνωση", είχε πει τον περασμένο Μάρτιο ο Djokovic.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο στόχος του Σέρβου τενίστα ήταν να αναβαθμίσει το τουρνουά και να διεκδικήσει μια άδεια για 500άρι από την ΑΤΡ.

Αυτό μπορεί να σχετίζεται άμεσα με την απόφασή του να παραχωρήσει το Novak Tennis Center, αφού υπάρχει η φημολογία ότι η περιοχή που ήταν το κέντρο τον περιόριζε και ότι σκοπεύει να ανοίξει σε κάποια άλλη περιοχή εγκαταστάσεις, που θα του επιτρέψουν να διεκδικήσει με καλές πιθανότητες αυτή την άδεια.

Αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση από την οικογένεια του Djokovic, που θα φέρει περισσότερο φως στην υπόθεση σχετικά με το κίνητρό της, αλλά και τα μελλοντικά πλάνα του σχετικά με τις διοργανώσεις ΑΤΡ στο Βελιγράδι.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots