ATP
Ξέσπασμα του Fucsovics: "Σαν 12χρονο κάνεις... αυτά τα γ*μ*** 20χρονα σήμερα..." (vid)

 
Ξέσπασμα του Fucsovics: "Σαν 12χρονο κάνεις... αυτά τα γ*μ*** 20χρονα σήμερα..." (vid)
tn team Τρίτη, 23 Μαϊος 2023 - 16:13

O Marton Fucsovics ήταν έξαλλος με τον Sebastian Baez σήμερα στη Λυών, λέγοντάς του ότι συμπεριφέρεται σαν 12χρονο και βρίζοντάς τον, με την μπάλα να παίρνει και τους υπόλοιπους νέους παίκτες!

"Πόσο χρονών είσαι, 12;" ρώτησε ο Fucsovics τον Sebastian Baez, με τον Αργεντινό να του απαντάει ότι είναι 22 ετών. "Κάνεις σαν 12χρονο", του είπε στη συνέχεια ο Ούγγρος.

Αργότερα, ενώ καθόταν στην καρέκλα του, συνέχισε να μιλάει για τον Baez, χρησιμοποιούντας και υβριστικούς χαρακτηριστιμούς. Μάλιστα η μπάλα πήρε και όλη τη νέα γενιά: "Αυτά τα γ*μ*** 20χρονα σήμερα... Δεν είναι ο μόνος. Παίζουν τόσο άδικα. Λέει 'vamos' για κάθε χτύπημα που χάνω, ουρλιάζει σαν σκύλα", είπε μεταξύ άλλων.

Όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης του ζήτησε να μην βρίζει, ο Fucsovics ανέφερε τον αγώνα του Cameron Norrie με τον Novak Djokovic, για τον οποίο ο Djokovic είχε εκνευριστεί και είχε χαρακτηρίσει "unfair" όλα όσα έκανε ο Βρετανός.

"Είναι το ίδιο με τον Norrie την προηγούμενη εβδομάδα. Επιτρέπεται να τα κάνουν αυτά, οπότε..." του είπε σηκώνοντας τα χέρια ψηλά ο Fucsovics, εννοώντας πως δεν είχαν να συζητήσουν κάτι, αφού ο Baez δεν έκανε κάτι εκτός κανονισμών και εκείνος απλά ήθελε να τα βγάλει από μέσα του.

O Baez, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.6 του ταμπλό του Lyon Open, πήρε τη νίκη με 6-4, 7-6 (5) και θα είναι στους "16" του τουρνουά της Λυών, όπου θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του, Pedro Cachin.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots