ATP
Η... περίεργη απολογία του Fucsovics (pic)

 
Marton Fucsovics
Marton Fucsovics © ATP Tour
tn team Τετάρτη, 24 Μαϊος 2023 - 10:59

O Marton Fucsovics ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την συμπεριφορά του στην χθεσινή του αναμέτρηση με τον Sebastian Baez στη Λυών, ωστόσο δεν παρέλειψε να θίξει ξανά πως η νέα γενιά δεν δείχνει σεβασμό και δεν τηρεί το fair play, δείχνοντας να μην έχει μετανιώσει για όσα είπε.

Ο Fucsovics απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του, αλλά όχι για τα λεγόμενά του και το... "τσουβάλιασμα" που έκανε, όταν ξέσπασε προς τον Baez στη χθεσινή τους αναμέτρηση για τον 1ο γύρο του Lyon Open.

Θυμίζουμε πως ο Ούγγρος τενίστας εκνευρίστηκε με τη συμπεριφορά του αντιπάλου του και του είπε ότι κάνει σαν 12χρονο, ενώ μετά μονολογούσε στην καρέκλα του για ώρα, λέγοντας πως όλη η νέα γενιά συμπεριφέρεται έτσι και δεν σέβεται τίποτα.

Μερικές ώρες μετά, ανέβασε ένα story στο Instagram στο οποίο ζητάει δημόσια συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, ωστόσο κλείνοντας αναφέρει ότι ο ίδιος ανήκει σε μια παλαιότερη γενιά παικτών η οποία σεβόταν κάποια πράγματα, αφήνοντας έτσι νέα "μπηχτή" προς τον Baez και τους υπόλοιπους της νέας γενιάς.

"Ήθελα να απολογηθώ για τη συμπεριφορά μου στον σημερινό μου αγώνα. Στην ένταση της στιγμής, χρησιμοποίησα λέξεις που δεν έπρεπε. Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι, πάντα παίζω με τους κανόνες του fair play, είτε κερδίζω, είτε χάνω. Μπορεί να ανήκω στην παλαιότερη γενιά, στην οποία οι παίκτες σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και κερδίζουμε με το τένις μας."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots