ATP
Πάει για φουλ σεζόν στο γρασίδι ο Κύργιος

 
Πάει για φουλ σεζόν στο γρασίδι ο Κύργιος
© Sportfoto Zimmer
tn team Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 - 14:33

Ο Νικ Κύργιος αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση την επόμενη εβδομάδα και θα έχει μια γεμάτη σεζόν στο γρασίδι, αφού σήμερα ανακοινώθηκε η συμμετοχή του σε ακόμα ένα τουρνουά.

Ο Κύργιος θα ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα την σεζόν του στο γρασίδι από την Στουτγκάρδη και το 250άρι BOSS Open. Αυτό θα είναι και το πρώτο τουρνουά του στη φετινή σεζόν για τον άτυχο Ελληνοαυστραλό, που έχει να αγωνιστεί από τον Οκτώβριο του 2022.

Στην Αυστραλία έμεινε εκτός για ένα χειρουργείο που αναγκάστηκε να κάνει στο γόνατο, ενώ τους επόμενους μήνες ακολούθησε αποθεραπεία. Παρότι πήγαινε καλά και είχε σκοπό να παίξει στο Roland Garros αυτή τη χρονιά, απ' ότι φαίνεται είχε έναν νέο τραυματισμό στο πόδι του, όταν έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας τον προηγούμενο μήνα.

Ο Κύργιος θα έχει πάντως τη δυνατότητα να επιστρέψει στο tour για τα αγαπημένα του τουρνουά του γρασίδι και μάλιστα θα κάνει μια πολύ γεμάτη σεζόν στο χορτάρι, αφού σήμερα ανακοινώθηκε πως θα παίξει και στη Μαγιόρκα.

Ως εκ τούτου, ο 28χρονος αναμένεται να παίξει στο 250άρι της Στουτγκάρδης (12-18 Ιουνίου), στο 500άρι του Χάλε (19-25 Ιουνίου), στο 250άρι της Μαγιόρκας (26 Ιουνίου - 2 Ιουλίου) και φυσικά στο Wimbledon (3-16 Ιουλίου), θα αγωνιστεί δηλαδή και τις 5 εβδομάδες της grass-court season.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots