ATP
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Χάλε

 
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Χάλε
© TERRA WORTMANN OPEN/HalleWestfalen
tn team Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 - 18:03

Στο ίδιο μισό με τους Jannik Sinner και Νικ Κύργιο θα βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο ταμπλό του Χάλε. Αναλυτικά η κλήρωση.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση του Terra Wortmann Open στο Χάλε, με την παρουσία πολλών μεγάλων ονομάτων.

Ο Τσιτσιπάς είναι στο Νο.2 του ταμπλό και στην πρεμιέρα του θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Gregoire Barrere. Θα αναζητήσει την πρώτη του νίκη για φέτος στο γρασίδι ο Στέφανος, που είχε ηττηθεί στην πρεμιέρα του στην Στουτγκάρδη, από τον Richard Gasquet.

Σε περίπτωση που πετύχει τη νίκη, ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο του Χάλε έναν εκ των Nicolas Jarry και Corentin Moutet, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τους δυο Καναδούς, Felix Auger-Aliassime και Denis Shapovalov. Οι δυο Καναδοί είναι πιθανό ζευγάρι 2ου γύρου, ενώ αμφότεροι θα έχουν δύσκολες αποστολές στον 1ο γύρο, ο Auger-Aliassime απέναντι στον Dominic Thiem και ο Shapovalov κόντρα στον Lloyd Harris.

Στα ημιτελικά, ο Τσιτσιπάς διασταυρώνεται με τους Jannik Sinner, Borna Coric και Νικ Κύργιο. Ο Sinner θα παίξει στην πρεμιέρα του με τον Richard Gasquet, ενώ στον 2ο γύρο με έναν εκ των Κύργιο και Lorenzo Sonego. Δύσκολη διαδρομή έχει και ο Coric, που θα παίξει στον 1ο γύρο με τον Alexander Bublik και στον 2ο γύρο έχει πιθανό αντίπαλο τον Jan-Lennard Struff.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό και πιθανοί αντίπαλοι του Τσιτσιπά μόνο στον τελικό, είναι οι Daniil Medvedev και Andrey Rublev. Ο Medvedev διασταυρώνεται στα προημιτελικά με τον Roberto Bautista Agut, που στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Alexander Zverev! Ο Rublev διασταυρώνεται στους "8" με τον Hubert Hurkacz.

Πιθανά ζευγάρια προημιτελικών:

[1] Medvedev - Bautista Agut [8]
[3] Rublev - Hurkacz [6]
[7] Coric - Sinner [4]
[5] Auger Aliassime - Tsitsipas [2]

Αναλυτικά το ταμπλό του Χάλε

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots