ATP
Ανεβαίνει ο Zverev - επέστρεψε στα ημιτελικά (vid)

 
Ανεβαίνει ο Zverev - επέστρεψε στα ημιτελικά (vid)
© Terra Wortmann Open
tn team Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 - 18:30

O Alexander Zverev παίζει όλο και καλύτερα στο Χάλε, κέρδισε τον Nicolas Jarry με 2-0 σετ και επέστρεψε στα ημιτελικά της διοργάνωσης μετά από 6 χρόνια.

Ο φιναλίστ του Χάλε το 2016 και το 2017, Alexander Zverev, επιβλήθηκε του Nicolas Jarry με 7-5, 6-3 και επέστρεψε στα ημιτελικά του Terra Wortmann Open για 1η φορά μετά από 6 χρόνια.

O Zverev ήταν αισθητά καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στο 1ο σετ δεν αντιμετώπισε κανένα break point και είχε ευκαιρίες για break από το 6ο game, για να φτάσει τελικά στο break στο 12ο game, κάνοντας το 7-5.

Στη συνέχεια ο Γερμανός άνοιξε με break το 2ο σετ και προηγήθηκε με 3-0, δημιουργώντας ένα πολύ ισχυρό προβάδισμα. Στο 7ο game αντιμετώπισε για 1η φορά break points, αλλά έσβησε τις 3 ευκαιρίες του Χιλιανού για να κάνει το 5-2, ενώ στο 9ο game έσβησε ένα ακόμα break point και έφτασε στο 6-3, ολοκληρώνοντας τη νίκη του σε κάτι λιγότερο από 2 ώρες.

Στον πρώτο του ημιτελικό στο Χάλε μετά από το 2017, ο Zverev θα αντιμετωπίσει τον Alexander Bublik. Ο Bublik έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και κέρδιζε τον Jannik Sinner με 7-5, 2-0, με τον Ιταλό να αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις και να εγκαταλείπει την αναμέτρηση, με φόβο να μην ρισκάρει κάτι χειρότερο ενόψει του Wimbledon.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots