ATP
Φιλική νίκη του Djokovic επί του Tiafoe (vid)

 
Φιλική νίκη του Djokovic επί του Tiafoe (vid)
© AELTC
tn team Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023 - 21:20

O Novak Djokovic έδωσε τον πρώτο του αγώνα για φέτος στο χορτάρι και τα πήγε αρκετά καλά, κερδίζοντας τον Frances Tiafoe.

Ο Djokovic έπαιξε τον πρώτο του αγώνα μετά από έναν χρόνο στο γρασίδι και κέρδισε τον Tiafoe με 6-3, 3-6, 10-7.

Ο αγώνας έγινε στα πλαίσια των φιλικών αγώνων που γίνονται στο κλαμπ του Hurlingham στο Λονδίνο, ενόψει της προετοιμασίας των αθλητών για το Wimbledon.

O Nole μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε με 3-0 στο 1ο σετ. Στο 2ο σετ ο Tiafoe βγήκε από τη δύσκολη θέση και μετά από το 3-3, 30-40 κέρδισε 3 games στη σειρά, για να το κατακτήσει με 6-3.

Στο match tie-break ο Αμερικανός, Νο.10 στον κόσμο, προηγήθηκε μέχρι και με 6-5, αλλά ο Djokovic κέρδισε τους 5 από τους 6 επόμενους πόντους και έφτασε στη νίκη.

Ο Djokovic, κάτοχος 23 Grand Slam τίτλων πλέον, συνηθίζει να μην παίζει σε τουρνουά προετοιμασίας πριν από το Wimbledon, πόσω μάλλον τώρα που θέλει να είναι όσο πιο φρέσκος γίνεται. Γενικά προσαρμόζεται γρήγορα στο χορτάρι και παραμένει αήττητος στο All England Club από το 2018!

Θα διεκδικήσει τις επόμενες εβδομάδες τον 5ο διαδοχικό τίτλο του στο Wimbledon, 8ο συνολικά, αλλά και 24ο Grand Slam - 3ο στη φετινή χρονιά στην οποία ακόμα κρατάει "ζωντανό" το απίθανο επίτευγμα του calendar-Year Grand Slam.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots