ATP
Μπήκε 8άδα ο Ruud, εκτός ο Rublev (vids)

 
Μπήκε 8άδα ο Ruud, εκτός ο Rublev (vids)
© Hamburg European Open / Witters
tn team Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 - 21:47

O Casper Ruud κέρδισε τα 11 από τα 13 τελευταία games της αναμέτρησής του με τον Cristian Garin και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Αμβούργου. Από εκεί θα απουσιάζει ο Andrey Rublev, ο οποιος γνώρισε απρόσμενη ήττα από τον Daniel Altmaier.

Ο Ruud βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν έχανε με 1-6, 1-2 από τον Garin στη σημερινή του αναμέτρηση στο Αμβούργο, ωστόσο πάτησε το γκάζι στη συνέχεια, κερδίζοντας τα 11 από τα 13 τελευταία games, για να φτάσει στη νίκη με 1-6, 6-2, 6-2.

Ο Νορβηγός είναι ο κορυφαίος παίκτης του ταμπλό και επιβεβαίωσε την παρουσία του στους προημιτελικούς του Hamburg European Open, όπου θα αντιμετωπίσει τον 19χρονο Arthur Fils. Εκείνος απέκλεισε τον Dusan Lajovic με 7-5, 7-5.

Στα προημιτελικά πέρασε και ο Lorenzo Musetti, υπερασπιστής του τίτλου, ο οποίος έχανε με σετ απέναντι στον Jozef Kovalik, με την αναμέτρηση να διακόπτεται εξαιτίας της βροχής. Σήμερα συνεχίστηκε και ο Ιταλός έκανε την ανατροπή, επικρατώντας με 3-6, 6-2, 6-4. Αύριο θα αντιμετωπίσει τον Laslo Djere, για μια θέση στα ημιτελικά.

Στο μεταξύ, εκτός 8άδας έμεινε το Νο.2 του ταμπλό και πρωταθλητής την περασμένη Κυριακή στο Bastad, Andrey Rublev, ο οποίος κέρδισε μόλις 4 games από τον Daniel Altmaier, που τον κέρδισε με 6-2, 6-2.

Στα προημιτελικά ο Altmaier θα αντιμετωπίσει τον Zhizhen Zhang, που απέκλεισε τον Yannick Hanfmann με 4-6, 6-1, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots