ATP
Μεγάλη ανατροπή και πρόκριση για τον Κοκκινάκη στην Ουάσινγκτον (vid)

 
Μεγάλη ανατροπή και πρόκριση για τον Κοκκινάκη στην Ουάσινγκτον (vid)
© Alex Smith/Atlanta Open
tn team Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 - 22:40

O Θανάσης Κοκκινάκης επέστρεψε από το 2-6, 2-4 και κέρδισε τον Taro Daniel στην πρεμιέρα του στην Ουάσινγκτον, για να προκριθεί στους "32" του Citi Open.

Για 2 ώρες και 40 λεπτά μονομάχησε στο court o Θανάσης Κοκκινάκης στην πρεμιέρα του στο Citi Open, καταφέρνοντας να κερδίσει τον Taro Daniel με 2-6, 6-4, 6-4.

Ο 27χρονος Ελληνοαυστραλός, Νο.86 στον κόσμο, ήταν πίσω με 2-6, 2-4 στο 2ο σετ, όμως κέρδισε τα 4 επόμενα games και έστειλε την αναμέτρηση σε 3ο σετ. Εκεί έκανε το καθοριστικό break στο 7o game και προηγήθηκε με 4-3, για να διατηρήσει τον έλεγχο έως το τέλος του ματς και να ολοκληρώσει την ανατροπή στο 10ο game.

Στον 2ο γύρο ο Κοκκινάκης θα αντιμετωπίσει τον Ugo Humbert, Νο.13 στο ταμπλό, που πήρε με bye την πρόκριση.

Στον 3ο γύρο προκρίθηκε ήδη ο Grigor Dimitrov, που κέρδισε στη σημερινή του πρεμιέρα τον Mackenzie McDonald με 7-6 (6), 6-2. Επόμενος αντίπαλος για τον Βούλγαρο θα είναι ένας εκ των Emil Ruusuvuori και Yoshihito Nishioka.

Εκτός έμεινε ο Ben Shelton, ο οποίος ηττήθηκε από τον 18χρονο Juncheng Shang με 6-2, 3-6, 6-3. Ο νεαρός Κινέζος, είχε παίξει στα προημιτελικά της Ατλάντας την προηγούμενη εβδομάδα και αυτή την εβδομάδα ξεκίνησε από τα προκριματικά στην Ουάσινγκτον, φτάνοντας ήδη τις 4 νίκες. Θα περιμένει την αναμέτρηση του Frances Tiafoe με τον Aslan Karatsev, για να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots