ATP
Federer: "Με τον Rafa βλεπόμασταν κάθε εβδομάδα - ελπίζω να επιστρέψει στο τένις" (vid)

 
Federer: "Με τον Rafa βλεπόμασταν κάθε εβδομάδα - ελπίζω να επιστρέψει στο τένις" (vid)
© Reuters/Andrew Boyers
tn team Σάββατο, 05 Αυγούστου 2023 - 16:05

O Roger Federer μίλησε για τη σχέση του με τον Rafael Nadal και πως αυτή άλλαξε μέσα στα χρόνια, εκφράζοντας και την ειλικρινή του επιθυμία να τον δει ξανά στα γήπεδα.

Σε μια εμφάνισή του στη Νέα Υόρκη, στα πλαίσια της συνεργασίας του με τη Uniqlo και της κοινής καμπάνιας που κάνει με την JW Anderson, ο Federer αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Nadal, στο πως αυτή διαμορφώθηκε μέσα στα χρόνια, αλλά ευχήθηκε και στον Ισπανό να τον δει ξανά στο court, σε ένα τελευταίο μεγαλειώδες comeback.  

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Federer:

"Όταν ήμουν στο tour και πρωτοείδα τον Rafa, ήταν ένας πολύ νέος και πολύ καλός για την ηλικία του παίκτης. Τότε με αντιμετώπιζε με μεγάλο σεβασμό, έδειχνε δέος, κάτι που πιστεύω δεν ισχύει πλέον. Η σχέση μας έχει πάει σε άλλο επίπεδο, είναι περισσότερο φιλική. Τότε ο Rafa μου έλεγε πως συμφωνούσε με τις ιδέες μου και με όλα όσα ήθελα για το tour. Μεγαλώνοντας ο Rafa ανέπτυξε την προσωπικότητά του, είχε όλο και περισσότερη αυτοπεποίθηση και είχε τις δικές του ιδέες. Σε εκείνο το σημείο βλεπόμασταν σχεδόν κάθε εβδομάδα.

Το rivalry μας έγινε πολύ έντονο, αλλά πάντα ήταν υγιές και σε καλές συνθήκες. Όχι μόνο εμείς μεταξύ μας, αλλά και οι άνθρωποι των ομάδων μας τα πήγαιναν πάντα καλά, οι προπονητές μας, οι γονείς μας, οι αδερφές μας, είχαν αμοιβαίο σεβασμό και υπήρχε καλό κλίμα. Όσο μεγαλώναμε γνωρίζαμε πως δεν θα βλεπόμαστε τόσο συχνά, εγώ είχα ήδη οικογένεια, που αυτό τα αλλάζει όλα. Μιλούσαμε για διαφορετικά πράγματα, για τραυματισμούς, για τα παιδιά... Οι συζητήσεις άλλαξαν αλλά πάντα σεβόμασταν το rivalry που μοιραζόμαστε. Ίσως μας έχει λείψει να παίζουμε κάθε εβδομάδα αντίπαλοι (γέλια). Ο Rafa είναι σπουδαίος άνθρωπος, ειλικρινά εύχομαι να κάνει ένα τελευταίο comeback και να δείξει στον κόσμο του τένις πόσο καλός είναι."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots