ATP
Θα παραμείνει στο Νο.4 ο Τσιτσιπάς

 
Θα παραμείνει στο Νο.4 ο Τσιτσιπάς
© Mifel Tennis Open / Mextenis
tn team Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 - 23:48

Παρότι αποχαιρέτησε πολύ νωρίς το Τορόντο, o Στέφανος Τσιτσιπάς διασφάλισε σήμερα την παραμονή του στο Top 4 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ για την επόμενη εβδομάδα.

Μετά και την ήττα του από τον Gael Monfils στην πρεμιέρα του στο National Bank Open, o Τσιτσιπάς βρέθηκε εκτεθειμένος στο Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα αποκλείστηκε από το Τορόντο και ο Holger Rune, ενώ σήμερα έχασε και ο Casper Ruud. Ήδη από τον 2ο γύρο είχε χάσει και ο Andrey Rublev, συνεπώς κανείς από τους 3 παίκτες που βρίσκονται κοντά του δεν θα τον απειλήσει τις επόμενες μέρες και ο Στέφανος θα διατηρήσει τη θέση του στο Νο.4

Δεν θα αλλάξει η πρώτη τριάδα της κατάταξης, με τον Carlos Alcaraz, τον Novak Djokovic και τον Daniil Medvedev να βρίσκονται εκεί, ενώ ο Τσιτσιπάς θα μείνει στο Νο.4 και ο Rune θα περάσει στο Νο.5, πραγματοποιώντας την πρώτη του είσοδο ever στο Top 5.

Πάντως ο Τσιτσιπάς θα έχει 600 βαθμούς να υπερασπιστεί στο Σινσινάτι, αφού πέρσι ήταν ο φιναλίστ της διοργάνωσης, επομένως χρειάζεται μια καλή πορεία για να διατηρήσει τη θέση του στην 5άδα. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots