ATP
Δεν συνεχίζει στο διπλό ο Τσιτσιπάς - είχε 3 match points

 
Δεν συνεχίζει στο διπλό ο Τσιτσιπάς - είχε 3 match points
tn team Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 - 4:46

O Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Alejandro Davidovich Fokina σπατάλησαν ένα προβάδισμα με 8-2 στο match tie-break και αποκλείστηκαν από το Western & Southern Open στο Σινσινάτι.

Οι Τσιτσιπάς και Davidovich Fokina γνώρισαν την ήττα από τους Marcelo Arevalo και Jean-Julien Rojer με 6-4, 3-6, 11-9, για τον 1ο γύρο του διπλού του Cincinnati Masters.

Ο Τσιτσιπάς γνωρίζει πολύ καλά τους Arevalo και Rojer, ένα πολύ δυνατό ζευγάρι, το οποίο αντιμετώπισε για 4η φορά φέτος. Τους είχε αντιμετωπίσει στο χώμα 3 φορές φέτος με τον αδερφό του Πέτρο, σε Monte-Carlo, Μαδρίτη και Roland Garros, χωρίς να καταφέρει να τους κερδίσει.

Σήμερα, παρότι βρέθηκε πίσω με σετ, είχε αναμφίβολα τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να τους κερδίσει, παίζοντας για 1η φορά διπλό με παρτενέρ τον Davidovich Fokina.

Αφού κέρδισαν το 2ο σετ, οι Στέφανος και Davidovich Fokina φαινόντουσαν να έχουν υπό έλεγχο το match tie-break, όπου προηγήθηκαν ακόμα και με 8-2! Είχαν τριπλό match point αργότερα, στο 9-6, αλλά σπατάλησαν όλες τις ευκαιρίες τους και τελικά οι Arevalo και Rojer πήραν το tie-break με 11-9, κερδίζοντας τους 9 από τους 10 τελευταίους πόντους του ματς.

Οι Arevalo και Rojer θα παίξουν στον 2ο γύρο είτε με τους Marcel Granollers και Horacio Zeballos, No.8 στο ταμπλό, είτε με τους Lorenzo Musetti και Lorenzo Sonego.

Εντωμεταξύ, οι Τσιτσιπάς και Davidovich Fokina θα εστιάσουν στα μονά. Ο Τσιτσιπάς θα κάνει αύριο την πρεμιέρα του, ενάντια στον Αμερικανό Ben Shelton, στον 2ο γύρο της διοργάνωσης. Ο Davidovich Fokina χρειάστηκε να νικήσει σήμερα τον Tomas Martin Etcheverry με 6-3, 6-3 για να μπει στον 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Novak Djokovic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots