ATP
Μπήκε δυνατά ο Medvedev, εκτός ο Sinner (vids)

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © Peter Staples/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 - 22:14

O Daniil Medvedev έκανε δυνατό ξεκίνημα στο Σινσινάτι, κερδίζοντας εμφατικά τον Lorenzo Musetti. Στους "16" προκρίθηκε και ο Alexander Zverev, ενώ ο Dusan Lajovic χάλασε τα γενέθλια του Jannik Sinner!

Οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν πολύ για τον Sinner, που μόλις 3 μέρες μετά την κατάκτηση του πρώτου τίτλου του σε Masters και ανήμερα των 22ων γενεθλίων του, ήρθε η "ανώμαλη προσγείωση" και ο αποκλεισμός στην πρεμιέρα του στο Σινσινάτι.

Ο 22χρονος Ιταλός, που ανέβηκε για πρώτη φορά στο Νο.6 του κόσμου, ηττήθηκε από τον πολύ καλό και προερχόμενο από τα προκριματικά Dusan Lajovic με 6-4, 7-6 (4), σε ένα ματς που ήταν ξεκάθαρο πως δεν ήταν στα καλύτερά του.

Ο Σέρβος έκανε το μοναδικό break ολόκληρης της αναμέτρησης στο 7ο game του 1ου σετ (4-3), ενώ στο 2ο σετ έσωσε και τα 7 break points που αντιμετώπισε για να το οδηγήσει στο tie-break, όπου επικράτησε με 7-4 και "σφράγισε" τη μεγάλη πρόκριση.

Στη φάση των "16" ο Lajovic θα αντιμετωπίσει τον Taylor Fritz, που απέκλεισε έναν άλλον Ιταλό, τον Lorenzo Sonego, με 6-4, 7-6 (1).

Πρόωρα εκτός έμεινε και ο Casper Ruud, ο οποίος ηττήθηκε από έναν άλλον qualifier, τον Max Purcell, με 6-4, 3-6, 6-4.

Πολύ καλό ξεκίνημα στο τουρνουά έκανε ο πρωταθλητής του 2019, Daniil Medvedev, που επιβλήθηκε του Lorenzo Sonego με 6-3, 6-2 σε 78 μόλις λεπτά.

Επόμενος αντίπαλος για τον Medvedev θα είναι ο Alexander Zverev, ο οποίος συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις και απέκλεισε τον Yoshihito Nishioka με 7-5, 6-4.

Τέλος, ο Tommy Paul επιβλήθηκε του Ugo Humbert με 6-1, 7-6 (4) και θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Carlos Alcaraz. Θυμίζουμε πως ήταν εκείνος που απέκλεισε τον Ισπανό στα προημιτελικά του Τορόντο την προηγούμενη εβδομάδα και θα τον αντιμετωπίσει για 2η φορά μέσα σε 7 μέρες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots