ATP
Κράτησε το αήττητο και μπήκε 4άδα ο Alcaraz (vid)

 
Κράτησε το αήττητο και μπήκε 4άδα ο Alcaraz (vid)
tn team Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 - 16:51

O Carlos Alcaraz παρέμεινε αήττητος απέναντι στον Casper Ruud και προκρίθηκε στον 12ο ημιτελικό του για τη φετινή σεζόν.

Ένα ακόμα πολύ καλό παιχνίδι πραγματοποίησε ο Carlos Alcaraz, ο οποίος επιβλήθηκε του Casper Ruud με 6-4, 6-2 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του China Open.

Ο Alcaraz, ο οποίος διατηρεί το αήττητο στην Κίνα (3-0) αλλά και το αήττητο εις βάρος του Ruud (4-0), βρέθηκε πίσω με 0-3 στο 1ο σετ, χάνοντας μάλιστα 5 break points στο 1o game.

Μετά απ' αυτό κατάφερε να κερδίσει τα 12 από τα 15 επόμενα games, για να φτάσει με εμφατικό τρόπο στην πρόκριση, μετά από 1 ώρα και 44 λεπτά αγώνα.

Ο 20χρονος Ισπανός, ο οποίος διεκδικεί στην Κίνα και την επιστροφή του στο Νο.1 του Race, θα μειώσει μετά την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Πεκίνου στους 635 βαθμούς τη διαφορά του από τον Novak Djokovic. Αν κατακτήσει τον τίτλο θα μειώσει στους 415 βαθμούς και θα έχει τη δυνατότητα να ξεπεράσει τον Σέρβο στο 1000άρι της Σαγκάης την επόμενη εβδομάδα.

Στα ημιτελικά του China Open, o Alcaraz θα αντιμετωπίσει τον Jannik Sinner, που δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στον Grigor Dimitrov, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 6-4, 3-6, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots