ATP
Εκτός ημιτελικών στο διπλό Τσιτσιπάς και Haase

 
Εκτός ημιτελικών στο διπλό Τσιτσιπάς και Haase
© Taosphotogallery
tn team Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 - 11:40

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Robin Haase ηττήθηκαν από τους Marcel Granollers και Horacio Zeballos στα προημιτελικά του Shanghai Masters κι έτσι ο Έλληνας πρωταθλητής ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για φέτος στην Ασία.

Οι Granollers και Zeballos, Νο.7 στο ταμπλό του Shanghai Masters, κέρδισαν τους Haase και Τσιτσιπά με 7-6 (2), 6-3, για να πάρουν την πρόκριση για τα ημιτελικά του Masters της Σαγκάης.

Μετά από ένα 1ο σετ στο οποίο κανένα από τα δυο ζευγάρια δεν βρήκε break point, οι Granollers και Zeballos έκαναν ένα αψεγάδιαστο tie-break και το κέρδισαν με 7-2, για να πάρουν το προβάδισμα στο παιχνίδι.

Αμέσως μετά ο Ισπανός και ο Αργεντινός έκαναν και το μοναδικό break της αναμέτρησης, για να προηγηθούν με 3-0 και να αποκτήσουν ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα νίκης, το οποίο και φρόντισαν να μη χάσουν έως το τέλος.

Θυμίζουμε πως Haase και Τσιτσιπάς είχαν μια καλή συνεργασία στη Σαγκάη και κέρδισαν δυο δυνατές ομάδες, τους Αμερικανούς Nathaniel Lammons και Jackson Withrow στον 1ο γύρο με 3-6, 6-3, 10-8 και τους Αυστραλούς Alex De Minaur και Max Purcell στον 2ο γύρο με 7-5, 3-6, 10-5.

Με την ήττα αυτή ολοκληρώθηκε και η ασιατική περιοδεία για τον Τσιτσιπά, που θα επιστρέψει άμεσα στην Ευρώπη αφού την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει την indoor season από το 250άρι της Αμβέρσας.

Στα ημιτελικά του Shanghai Masters, Granollers και Zeballos θα αντιμετωπίσουν τους Rinky Hijikata και Cameron Norrie.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots