ATP
Νίκη για τα αδέρφια Τσιτσιπά στην Αμβέρσα

 
Νίκη για τα αδέρφια Τσιτσιπά στην Αμβέρσα
© Taosphotogallery
tn team Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 - 15:19

Με μια πολύ καλή εμφάνιση και τη 2η νίκη τους απέναντι στο δυνατό δίδυμο των Vega Hernandez και Reyes-Varela μέσα σε 2 μήνες, συνδύασαν την πρεμιέρα τους στο 250άρι της Αμβέρσας οι Πέτρος και Στέφανος Τσιτσιπάς.

Τα αδέρφια Τσιτσιπά επικράτησαν των Miguel Angel Reyes-Varela και David Vega Hernandez με 7-6 (7), 7-6 (2), κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι στην πρεμιέρα τους στο European Open της Αμβέρσας.

Ο Πέτρος και ο Στέφανος ήταν σε όλο το παιχνίδι λίγο καλύτεροι από τους αντίπαλούς τους, έχοντας και 2 χαμένα set points στην κανονική διάρκεια του 1ου σετ, για να το κατακτήσουν.

Δεν μπόρεσαν να τις εκμεταλλευτούν και στη συνέχεια βρέθηκαν πίσω με 0-2 στο tie-break, ωστόσο γρήγορα ανέκαμψαν και αφού έσβησαν και ένα set point, το κέρδισαν με 9-7, για να πάρουν ένα σημαντικό προβάδισμα.

Και στο 2ο σετ είχαν χαμένες ευκαιρίες για break τα αδέρφια Τσιτσιπά, που προηγήθηκαν με break στο 4-3, αλλά άμεσα απάντησαν οι Reyes-Varela και Vega Hernandez, για να ισοφαρίσουν σε 4-4.

Και το 2ο σετ πήγε σε tie-break, όπου αυτή τη φορά οι δυο Έλληνες τενίστες δεν κινδύνεψαν στο παραμικρό και επιβλήθηκαν με 7-2, για να σφραγίσουν τη 2η συνεχόμενη νίκη τους απέναντι στο συγκεκριμένο δίδυμο, το οποίο είχαν κερδίσει και στον 1ο γύρο του US Open λιγότερο από 2 μήνες πριν.

Στα προημιτελικά του European Open, τα αδέρφια Τσιτσιπά θα παίξουν είτε με τους Νο.4 του ταμπλό, Matwe Middelkoop και Andreas Mies, είτε με τους Zizou Bergs και Tibo Colson.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots