ATP
Τσιτσιπάς: "Προπονούμαι πιο σκληρά από ποτέ"

 
Τσιτσιπάς: "Προπονούμαι πιο σκληρά από ποτέ"
tn team Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 - 18:56

Μια απάντηση σε όσους πιστεύουν ότι έχει παραμελήσει το τένις, έδωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει ακούσει πολλά τον τελευταίο καιρό, αλλά στις δηλώσεις που έκανε χθες στην Αμβέρσα έδωσε μια απάντηση σε όλους εκείνους που πιστεύουν ότι έχει παραμελήσει τη δουλειά του.

"Προπονούμαι πιο σκληρά από ποτέ στην καριέρα μου. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν, το κάνω μόνο για τον εαυτό μου. Θέλω να αποδείξω στον εαυτό μου πως είμαι σε θέση να ανακτήσω το επίπεδό μου και το πιστεύω", είπε ο Στέφανος, ο οποίος θα αγωνιστεί αυτή την εβδομάδα στο European Open της Αμβέρσας.

Θα κάνει την πρεμιέρα του στο μονό την Πέμπτη, παίζοντας στον 2ο γύρο απευθείας με bye, με έναν εκ των Dominic Stricker και Botic Van de Zandschulp.

Στο διπλό έκανε σήμερα την πρεμιέρα του μαζί με τον αδερφό του Πέτρο, κερδίζοντας του Vega Hernandez και Reyes-Varela με 7-6 (7), 7-6 (2). Αύριο θα αντιμετωπίσουν για τα προημιτελικά τους Νο.4 του ταμπλό, Matwe Middelkoop και Andreas Mies.

Εκτός από δηλώσεις για τα media, ο Στέφανος είχε και μια ακόμα εξωαγωνιστική υποχρέωση στην Αμβέρσα, συμμετέχοντας σε μια διασκεδαστική δραστηριότητα που διοργάνωση το τουρνουά, φτιάχνοντας βελγικές τηγανιτές πατάτες μαζί με τους Arthur Fils και Dominic Thiem.

Μάλιστα, μαζί του ήταν και η αγαπημένη του, Paula Badosa, η οποία του έδωσε την έγκρισή της για το αποτέλεσμα, δείχνοντας πως μάλλον τα πήγε καλά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots