ATP
Συγκλονίζει ο Sampras: Εδώ και ένα χρόνο η σύζυγός του δίνει μάχη με τον καρκίνο

 
Συγκλονίζει ο Sampras: Εδώ και ένα χρόνο η σύζυγός του δίνει μάχη με τον καρκίνο
© Imago
tn team Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023 - 21:45

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση και κατάθεση ψυχής, ο Pete Sampras μίλησε για τον καρκίνο, με τον οποίο έχει έρθει αντιμέτωπη τον τελευταίο χρόνο η σύζυγός του, Bridgette. Όπως είπε, του ήταν πάντα πολύ δύσκολο να μιλάει γι' αυτό, αλλά βρήκε τη δύναμη να το κάνει τώρα και ζητάει τις θετικές σκέψεις όλων για την Bridgette.

O Sampras είναι ένας πολύ διακριτικός και ήσυχος άνθρωπος, όπως ανέφερε και στη δημοσίευση που έκανε, κάτι που φαίνεται και από τη στάση του, αφού έχει μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από τότε που σταμάτησε την καριέρα του.

Ο άλλοτε κορυφαίος σε Grand Slams τίτλους πρωταθλητής του τένις, μίλησε για το πολύ σοβαρό και δύσκολο ζήτημα του καρκίνου, αποκαλύπτοντας πως η σύζυγός του, Bridgette, δίνει αυτή τη μάχη από τον Δεκέμβριο του 2022.

"Τον περσινό Δεκέμβριο, η σύζυγός μου Bridgete διαγνώστηκε με καρκίνο των ωοθηκών και από τότε έχει κάνει μια δύσκολη εγχείρηση, χημειοθεραπεία και συνεχίζει με θεραπεία συντήρησης. Είναι δύσκολο να βλέπεις κάποιον που αγαπάς να περνάει κάτι τέτοιο. Ωστόσο, ήταν εκπληκτικό που είδα τα αγόρια μας να είναι τόσο δυνατά και να υποστηρίζουν την Bridgette και εμένα. Η Bridgette συνεχίζει να είναι μια απίθανη μητέρα και σύζυγος και αυτό είναι εμψυχωτικό. Επίσης έμαθα πως είναι πολύ δύσκολο να ζητήσεις βοήθεια όταν είναι απλά τόσο δύσκολο να μιλήσεις για ένα θέμα. Κλείνοντας με αυτό, θα σας ζητήσω ταπεινά να κάνετε θετικές σκέψεις και να προσεύχεστε για την οικογένειά μας, όσο η Bridgette συνεχίζει να τα πηγαίνει καλά σ' αυτό το ταξίδι θεραπείας. Σας ευχαριστώ."

O Sampras παντρεύτηκε την Bridgette Wilson, μοντέλο και πρώην Miss Teen στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Σεπτέμβριο του 2000. Μαζί απέκτησαν δυο γιους, τον 21χρονο σήμερα Christian Charles και τον 18χρονο Ryan Nikolaos, τιμώντας και τις ελληνικές ρίζες του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots